ΠΑΟΚ

Ανανέωσε με ρήτρα 5 εκατ. ευρώ ο Πασχαλάκης!

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Πασχαλάκης EUROKINISSI SPORTS

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του στον ΠΑΟΚ μέχρι το 2020, ενώ η ρήτρα που μπήκε στο συμβόλαιό του φτάνει τα 5 εκατ. ευρώ!

Στο δυναμικό του ΠΑΟΚ μέχρι το 2020 ανήκει πια ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης. Ο 28χρονος τερματοφύλακας έχει προχωρήσει στην υπογραφή νέου συμβολαίου διετούς διάρκειας και μάλιστα με αύξηση των απολαβών του. Το άξιο αναφοράς είναι η ρήτρα που μπήκε στο συμβόλαιό του.

Αυτή σύμφωνα με πληροφορίες φτάνει τα 5 εκατ. ευρώ. Ο Πασχαλάκης έκανε το Σάββατο (2/12) ντεμπούτο με τη φανέλα του Δικεφάλου στη Super League Σουρωτή, στο εκτός έδρας νικηφόρο (3-0) ματς κόντρα στην Ξάνθη.

Μάλιστα πραγματοποίησε εξαιρετικές αποκρούσεις και κράτησε την εστία του απαραβίαστη. Πριν από τον αγώνα στα Πηγάδια, είχε καταγράψει άλλες δύο συμμετοχές με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, αλλά στον θεσμό του Κυπέλλου.

Αγωνίστηκε στο 0-1 απέναντι στον Απόλλωνα Πόντου, αλλά και στο 0-5 του Καυτανζογλείου απέναντι στον Αιγινιακό. Ο Πασχαλάκης υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ το περασμένο καλοκαίρι, προερχόμενος από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ανανεώνει ο Πασχαλάκης, λύση με Μπρκιτς

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ