ΠΑΟΚ

Ανανεώνει στον ΠΑΟΚ με σημαντική αύξηση ο Βαρέλα

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν ήδη έτοιμο το νέο συμβόλαιο που ο 30χρονος αμυντικός θα κληθεί να υπογράψει μετά τον τελικό Κυπέλλου. Διαβάστε τις λεπτομέρειες της επικείμενης συμφωνίας.

Ο Φερνάντο Βαρέλα είναι ο πρώτος στην λίστα των προς ανανέωση παικτών του ΠΑΟΚ που τα συμβόλαιά τους λήγουν το 2019. Ο 30χρονος στόπερ έχει αναδειχθεί σε ηγέτη της άμυνας (μετρά 32 ματς, 1 ασίστ και 1 γκολ, εκτός από αυτό με την ΑΕΚ) και φυσικά δεν χρειάζεται να περάσει από τεστ στα τρία επόμενα ματς για να ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις του για το μέλλον της συνεργασίας του με τον Δικέφαλο.

Η απόφαση για αναπροσαρμογή και επέκταση του συμβολαίου του αμυντικού από το Πράσινο Ακρωτήρι έχει ήδη ληφθεί και θα υλοποιηθεί μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, όπως βέβαια και κάθε απόφαση για τον σχεδιασμό της νέας περιόδου.

Τι προβλέπει το νέο συμβόλαιο του Βαρέλα;

Αύξηση απολαβών από τις 550.000 ευρώ ετησίως που παίρνει με το ισχύον στις 750.000. Μαζί και έναν σημαντικό αριθμός μπόνους (τόσο για κατάκτηση ομαδικών, όσο και ατομικών στόχων).

Το πιθανότερο είναι το συμβόλαιο να γίνει για τρία χρόνια (να έχει δηλαδή διάρκεια ως το 2021), ίσως όμως αυτό γίνει για δύο χρόνια με τις δύο πλευρές να συμφωνούν στο δικαίωμα ανανέωσης του ΠΑΟΚ για ένα ακόμη έτος.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ