ΠΑΟΚ

Ανανεώνει ο Πασχαλάκης, λύση με Μπρκιτς

ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟΚ - ΛΑΜΙΑ (MOTION TEAM)
ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟΚ - ΛΑΜΙΑ (MOTION TEAM) EUROKINISSI

Οι επαφές του Αλέξανδρου Πασχαλάκη με τον ΠΑΟΚ για επέκταση της συνεργασίας τους για έναν ακόμη χρόνο έχουν αρχίσει και αναμένεται να οδηγήσουν σε συμφωνία, ίσως και μέσα στην εβδομάδα.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκής ετοιμάζεται να κάνει σήμερα (2/12) το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, αφού θα είναι, κατά πάσα πιθανότητα, στην ενδεκάδα του αγώνα με την Ξάνθη στα Πηγάδια.

Ο 28χρονος τερματοφύλακας έχει πείσει τον Λουτσέσκου ότι αξίζει να πάρει ευκαιρία για να παίξει βασικός και τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να προχωρήσουν σε επέκταση της συνεργασίας τους.

Εδώ και λίγες μέρες, ο Λούμπος Μίχελ έχει αρχίσει επαφές με τον ατζέντη του παίκτη και μέσα στις επόμενες μέρες, ακόμη και μέσα στην εβδομάδα που έρχεται, αναμένεται να προκύψει οριστική συμφωνία.

Θυμίζουμε ότι το καλοκαίρι ο Πασχαλάκης είχε υπογράψει μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ με οψιόν ανανέωσης και αυτό που μένει να φανεί είναι αν το νέο συμβόλαιο θα έχει διάρκεια ως το 2020 όπως αναφέρουν ορισμένες πληροφορίες.

ΛΥΣΗ ΜΕ ΜΠΡΚΙΤΣ ΜΕΣΩ FIFA

Εξάλλου, μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται να βρεθεί οριστική λύση στο θέμα του Ζέλικο Μπρκιτς. Ο 31χρονος Σέρβος τερματοφύλακας δεν υπολογίζεται από το καλοκαίρι, ωστόσο, στην Τούμπα δεν έχουν καταφέρει ως τώρα να πετύχουν συμφωνία για λύση συνεργασίας.

Λύση στο αδιέξοδο πιθανόν να βρεθεί μέσα από έναν κανονισμό της FIFA που δίνει το δικαίωμα στις ομάδες να προχωρούν σε λύσεις συμβολαίων καταβάλοντας μειωμένη αποζημίωση σε παίκτες, αν εκείνοι είναι αρκετοί καιρό αδρανείς.

Ο ΠΑΟΚ είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις του απέναντι στον Μπρκιτς, στον οποίο καθημερινά δίνει τη δυνατότητα να προπονείται μόνος του υπό τις οοηγίες του προπονητή τερματοφυλάκων, Γιώργου Σκιαθίτη και εφόσον εξακολουθήσει να είναι ασιάλλακτος σε μία κοινή λύση του συμβολαίου, τότε θα προχωρήσει στην νομική διευθέτηση του θέματος.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ