ΠΑΟΚ

"Αναμονή για πρόταση 2 εκατ. ευρώ από ΠΑΟΚ"

"Αναμονή για πρόταση 2 εκατ. ευρώ από ΠΑΟΚ"

Για τον Ιβάν Μότσινιτς και τον ΠΑΟΚ γράφουν οι Κροάτες που εκτιμούν πως ο "Δικέφαλος" μπορεί να κάνει πρόταση 2 εκατ. ευρώ στην Ριέκα.

Είχαμε αναφέρει το όνομα του Ιβάν Μότσινιτς για τον ΠΑΟΚ και με αυτό το ζήτημα ασχολούνται και στην Κροατία. Σχετική αναφορά έχει η ιστοσελίδα novilist.hrπου τονίζει πως είναι δύσκολο οι "ασπρόμαυροι" να δώσουν 3 εκατ. ευρώ που είναι η ρήτρα για τον Μότσινιτς προκειμένου να τον αποκτήσουν. Από τον συντάκτη του κειμένου, όμως, εκτιμάται πως ο "Δικέφαλος" μπορεί να προσφέρει ποσό της τάξεως των 2 εκατ. ευρώ για τον 23χρονο Κροάτη αμυντικό μέσο.

Πάντως σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sport24.gr ο Μότσινιτς δεν νιώθει ιδιαίτερα καλά στην Ριέκα και με ποσό ύψους 1 εκατ. ευρώ θα μπορούσε να βάλει τους Κροάτες σε διαδικασία συζητήσεων με τον ΠΑΟΚ. Στο μεταξύ στον "Δικέφαλο" αναφέρεται πως μετά τις μεταγραφές των Μπίσεσβαρ και Κρέσπο (απομένει απλώς να ανακοινωθεί) θα πέσουν λίγο οι τόνοι στα μεταγραφικά μέχρι να αναχωρήσει η ομάδα στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Τι εστί Μότσινιτς

Ο Ιβάν Μότσινιτς ανήκει στην Ριέκα και είναι 23 ετών. Ο συγκεκριμένος Κροάτης ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στη θέση του κέντρου και την σεζόν 2015-16 είχε 31 συμμετοχές (στα 24 ματς βασικός) στο πρωτάθλημα, δύο συμμετοχές (ένα ματς βασικός) στο Κύπελλο και μια συμμετοχή (έπαιξε ως αλλαγή) στο Europa Leauge.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ