ΠΑΟΚ

Αναμένουν στο ακουστικό τους Κάτσε, Κωνσταντινίδης και Μυστακίδης

Αναμένουν στο ακουστικό τους Κάτσε, Κωνσταντινίδης και Μυστακίδης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι τρεις ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ περιμένουν την τελική συμφωνία μεταξύ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού για την μεταγραφή του Ροντρίγκο Μολέντο.

Το σίριαλ Ροντρίγκο Μολέντο αναμένεται να παρουσιάσει οριστική εξέλιξη-πιθανόν-σήμερα (17/1) ή το αργότερο αύριο (18/1) καθώς ο ΠΑΟΚ έχει δώσει deadline. Η πλευρά του Δικεφάλου ζήτησε άμεσα απάντηση στην τελική πρόταση που κατέθεσε χθες μέσω του Λούμπος Μίχελ στην συνάντηση που είχε με τους ανθρώπους των πρασίνων.

Πέρα από τα οικονομικά ανταλλάγματα, στη συμφωνία υπάρχουν και τρεις παίκτες ως αντάλλαγμα. Για την ακρίβεια, δύο (Κάτσε, Κωσταντινίδης) συν ένας, καθώς το όνομα του Γιάννη Μυστακίδη έπεσε στο τραπέζι των συζητήσεων, ως ξεχωριστό θέμα σε σχέση με την μεταγραφή Μολέντο και πρέπει να γίνει μία συζήτηση με τον παίκτη αν θέλει να πάει στον Παναθηναϊκό.

ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός συζήτησαν για να πάνε οι τρεις παίκτες πληρωμένοι από τον ΠΑΟΚ ως το τέλος της περιόδου και να γίνει μία ξεχωριστή συζήτηση για το αν θα υπάρξει περαιτέρω συνεργασία για τους δύο πρώτους με τους Πράσινους και ο ΠΑΟΚ θα διατηρήσει ένα μεγάλο ποσοστό των δικαιωμάτων τους.Και οι τρεις παίκτες αναμένουν τις τελικές εξελίξεις:

- Ο Γιάννης Μυστακίδης περιμένει από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ αρχικά να του μεταφέρουν το αποτέλεσμα των συζητήσεων με τον Παναθηναϊκό και στη συνέχεια να ακούσει και τις δικές τους σκέψεις. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε πρόσφατα (μετά τον αγώνα με τα Τρίκαλα στην Τούμπα) για την διαχείριση του Μυστακίδη.

"Ο Μυστακίδης βρίσκεται σε δύσκολη περίοδο λόγο του κενού από τον τραυματισμό του. Του έδωσαν αυτά τα λεπτά για να πάρει αυτοπεποίθηση. Πρέπει να είναι συγκεντρωμένος, να δίνει το 150% σε κάθε προπόνηση για να καλύψει το χαμένο έδαφος", είπε, αφήνοντας να εννοηθεί ότι δύσκολα θα πάρει πολύ χρόνο συμμετοχής στον ΠΑΟΚ φέτος, καθώς η ομάδα έχει αρκετούς παίκτες στην μεσοεπιθετική γραμμή της.

-Ο Εργκους Κάτσε είναι καταρχήν θετικός και ο ατζέντης του Νίκος Καγιούλης, περιμένει το τελικό "σήμα" από Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ για να ταξιδέψει στην Αθήνα για τις τελικές συζητήσεις με τους πράσινους, κυρίως για την συνεργασία τους μετά το καλοκαίρι, αφού ως τότε θα είναι πληρωμένος από τον ΠΑΟΚ. Οι δύο ομάδες συζήτησαν κυρίως πάνω στο σενάριο συνιδιοκτησίας (50-50).

-Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και μαζί του είναι και ο ατζέντης του Μπρούνο Τσιρίλο. Και στην δική του περίπτωση, το βασικό είναι να ολοκληρώσει την συμφωνία του ο ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό και στην συνέχεια ο Ιταλός ατζέντης θα κάνει τις τελικές συζητήσεις. Το βασικό σενάριο έκανε λόγο για ελεύθερη μεταγραφή στον Παναθηναϊκό, ωστόσο ο ΠΑΟΚ θα επιδιώξει να κρατήσει ποσοστό μεταπώλησης.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ