ΠΑΟΚ

Ανακοινώθηκε σχέδιο ανακαίνισης της Τούμπας!

Ανακοινώθηκε σχέδιο ανακαίνισης της Τούμπας!
ΠΑΟΚ Τούμπα ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Γνωστή εταιρεία δημοσιοποίησε ότι ανέλαβε την ανακαίνιση, βελτίωση και τοποθέτηση στεγάστρου στο γήπεδο της Τούμπας. Βέβαια, λίγη ώρα μετά κατέβασε την ανάρτησή της. Σιγή ιχθύος από την ΠΑΕ (PHOTO).

Μπορεί από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ απλά να έχει εκδηλωθεί η πρόθεση για ανακαίνιση του υπάρχοντος γηπέδου στην Τούμπα, ωστόσο, εδώ και λίγες μέρες, από τις 12 Δεκεμβρίου συγκεκριμένα, η εταιρεία AETER architects ανακοίνωσε ότι "έχει αναλάβει την ανακαίνιση, βελτίωση και τοποθέτηση στεγάστρου στο γήπεδο της Τούμπας".

Μάλιστα, συνόδευσε την ανακοίνωσή της στην επίσημη ιστοσελίδα της με φωτογραφία από μακέτες που παρουσιάζουν τη νέα όψη του γηπέδου.

Ανακοινώθηκε σχέδιο ανακαίνισης της Τούμπας!

Η συγκεκριμένη εταιρεία, με έδρα την Αθήνα, είναι από τις πλέον γνωστές στον τομέα αυτό και έχει αναλάβει αρκετά μεγάλα project όπως το σχέδιο για τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια που ανέλαβε η εταιρεία Fraport, το Ολυμπιακό Ιππικό Κέντρο, την ανακαίνιση του 424 Στρατιωτικού Νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης και του "Ερρίκος Ντινάν", του ξενοδοχείου Χίλτον κ.α. Αναμένεται με ενδιαφέρον η θέση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

UPDATE: Κατέβασε την ανάρτησή της η εταιρεία, σιγή ιχθύος από την ΠΑΕ

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία AETER architects κατέβασε την σχετική ανάρτηση από την επίσημη σελίδα της, την ίδια ώρα που η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν έχει πάρει ακόμη θέση. Το Sport24.gr επικοινώνησε και με τις δύο πλευρές και θα σας ενημερώσει για οποιαδήποτε νεότερη πληροφορία. Αύριο στις 11.00 το πρωί, ωστόσο, είναι προγραμματισμένη η ετήσια Γ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στην οποία αναμένεται να κατατεθεί σχετική ερώτηση από τους μικρομετόχους προς τα στελέχη της εταιρείας.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ