ΠΑΟΚ

Ανακοινώθηκε και ο Λέοβατς

Ανακοινώθηκε και ο Λέοβατς
Λέοβατς

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του Σάμπο, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε γνωστή και την απόκτηση του Μάριν Λέοβατς (VIDEO).

Ο Κροάτης αριστερός φουλ μπακ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Δικέφαλο για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Μάριν Λέοβατς από την Ριέκα. Ο διεθνής Κροάτης αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας και θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 4.

Ο Λέοβατς γεννήθηκε στις 07.08.1988 στο Τζάιτσε της Βοσνίας και μεγάλωσε στην Αυστρία όπου μετακόμισε η οικογένειά του κατά τη διάρκεια του πολέμου στην πρώην Γιουγκοσλαβία. Στα 14 του χρόνια εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής της Αούστρια Βιέννης, ομάδα στην οποία πραγματοποίησε τα πρώτα του ποδοσφαιρική βήματα. Ο Κροάτης αμυντικός έμεινε στην Αυστρία μέχρι τον Ιανουάριο του 2014 οπότε αποφάσισε να επιστρέψει στην πατρίδα του υπογράφοντας στην Ριέκα. Στον ενάμιση χρόνο που έμεινε στην προηγούμενη ομάδα του, η εξέλιξή του ήταν εντυπωσιακή.

Καθιερώθηκε άμεσα στο αριστερό άκρο της άμυνας, κατέκτησε το Κύπελλο του 2014 και πραγματοποίησε εντυπωσιακές εμφανίσεις. Τον Νοέμβριο του 2014, μάλιστα, προτίμησε να φορέσει τα χρώματα της πατρίδας του κι όχι της Αυστρίας (έχει διπλή υπηκοότητα) και έκανε ένα ονειρικό ντεμπούτο με τη Χρβάτσκα.Αντίπαλός του ήταν η Αργεντινή του Λίονελ Μέσι."

Λέοβατς: "Ανυπομονώ να συναντήσω τη θύρα 4"

Ο Λέοβατς μάλιστα μίλησε και στην ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ λέγοντας:

Για τις πρώτες σκέψεις του για τη μεταγραφή:
«Αρχικά ο ΠΑΟΚ είναι ένας μεγάλος σύλλογος. Ανυπομονώ να δω τους φιλάθλους να γεμίζουν την Τούμπα. Είδα πολλά βίντεο στοYoutubeκαι ανυπομονώ να μπω στο γήπεδο και να παίξω».

Για το αν έψαξε πληροφορίες για τον ΠΑΟΚ:
«Φυσικά, νομίζω ότι όλοι οι παίκτες το κάνουν. Παίρνουν πληροφορίες για τον σύλλογο. Έτσι έκανα κι εγώ. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι οι οπαδοί είναι φανταστικοί και δεν βλέπω την ώρα να τους δω στο γήπεδο».

Για το αν μίλησε με κάποιον πριν έρθει:
«Μίλησα με τον Σίλντενφελντ. Μου είπε μόνο καλά λόγια για τον σύλλογο, τους φιλάθλους, την πόλη. Έτσι, η απόφασή μου να έρθω εδώ ήταν πιο εύκολη».

Για τον Τούντορ:
«Τον γνωρίζω από την Κροατία αλλά δεν έχει τόση σημασία αν ξέρω τον προπονητή. Πρέπει να κάνω καλή προπόνηση και να παίξω καλά. Δεν βοηθάει ιδιαίτερα αν τον γνωρίζω. Πρέπει να είμαι καλός στο παιχνίδι και να προπονηθώ σκληρά για να δείξω ότι αξίζω θέση στην ομάδα. Μετά ο προπονητής θα αποφασίσει αν θα παίξω».

Για τους στόχους του:
«Φυσικά θέλω να παίξω όσο περισσότερο μπορώ και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, βοηθώντας τον σύλλογο να φτάσει στο επίπεδο που επιθυμεί. Ίσως να πάρουμε και κάποιους τίτλους. Για μένα όμως το καλύτερο είναι να δώσω ό,τι καλύτερο μπορώ, το 100% σε κάθε παιχνίδι, κάθε προπόνηση. Και θα δούμε πόσο μακριά θα φτάσουμε».

Για το μήνυμά του στους οπαδούς:
«Δεν μπορώ να περιμένω για να σας συναντήσω, τη Θύρα 4, έχω δει πολλά βίντεό σας, είστε υπέροχοι και περιμένω να σας συναντήσω στο γήπεδο».

Τα νούμερα στις φανέλες των νεοαποκτηθέντων

Εκτός από τον Μαρίν Λέοβατς που πήρε τη φανέλα με το "4", στη λίστα που δηλώθηκε στην UEFA για τους αγώνες των πλέι οφ του Europa League, ο Στέλιος Μαλεζάς πήρε τη φανέλα με το νούμερο 13 και ο Γκάρι Ροντρίγκες αυτή με το 24. Ο Ερικ Σάμπο θα πάρει το 52, ενώ ο Ζάιρο περιμένει να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Λούκας στη Λα Κορούνια για να πάρει το 9.

Ενοχλήσεις ο Σάμπο

Εξάλλου, ο Έρικ Σάμπο τις επόμενες μέρες θα κάνει ένα πιο συντηρητικό πρόγρηαμμα διαχείρισης γιατί έχει κάτι ενοχλήσεις στον λαγονοψοϊτη από τα μεταξύ μας παιχνίδια.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ