ΠΑΟΚ

Βιεϊρίνια: "Χαίρομαι που βγάζει κέρδος ο ΠΑΟΚ"

Βιεϊρίνια: "Χαίρομαι που βγάζει κέρδος ο ΠΑΟΚ"
Βιεϊρίνια INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την μεταγραφή του Αντελίνο Βιεϊρίνια στην Βόλφσμπουργκ. Ποιοι είναι οι όροι της συμφωνίας. Δείτε τις πρώτες του δηλώσεις και τι λέει για τον ΠΑΟΚ.

Με μια λιτή ανακοίνωση η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την μετακίνηση του Αντελίνο Βιειρίνια στην Βόλφσμπουργκ. "Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την παραχώρηση του Adelino André Vieirinha στη Γερμανική VfL Wolfsburg", αναφέρει η ανακοίνωση.

Το ποσό είναι κοντά στα 4,2 εκ. ευρώ, το οποίο με μπόνους συμμετοχών του παίκτη μπορεί να φτάσει και τα 4,5 εκ. ευρώ. Αν και η ΠΑΕ δεν έχει δώσει λεπτομέρειες της μεταγραφής, οι πληροφορίες μας λένε πως το πάγιο ποσό που θα βάλει στα ταμείο του ο ΠΑΟΚ θα είναι 3,5 εκ. ευρώ, 500.000 ευρώ στις 15 συμμετοχές και άλλες 500.000 ευρώ στις 30 συμμετοχές.

Η συμφωνία του Πορτογάλου με την γερμανική ομάδα είναι διάρκειας 3,5 ετών και οι απολαβές του θα είναι 1,3 εκ. ευρώ μεικτά (650.000 ευρώ καθαρά). Θα έχει ακόμη μπόνους ο Βιειρίνια, 18.000 ευρώ για κάθε νίκη και 7.000 ευρώ στην ισοπαλία.

"Χαίρομαι που βγάζει κέρδος ο ΠΑΟΚ"

Ο Αντελίνο Βιειρίνια μίλησε στην πατρίδα του λίγη ώρα μετά την συμφωνία του με την Βόσλσμπουργκ και δεν ξέχασε να ευχαριστήσει τον "Δικέφαλο".

Για την μεταγραφή του στην Βόλσφμπουργκ, τα κέρδη που θα έχει ο ΠΑΟΚ από αυτήν, το ότι ο "Δικέφαλος" επένδυσε πάνω του αλλά και την Εθνική Ελλάδας μίλησε ο Αντελίνο Βιειρίνια.

"Ηταν μια εύκολη και γρήγορα διαδικασία. Ενα μεγάλο βήμα στην καριέρα μου και είμαι πολύ χαρούμενος", δήλωσε ο Πορτογάλος στην ιστοσελίδα mailfutebol.iol.pt. Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την συμμετοχή του στην Μπουντεσλίγκα: " Είναι ένα σπουδαίο πρωτάθλημα και εγώ θα αντιπροσωπεύω μια ομάδα με ιστορία σε αυτό. Εχω την επιθυμία να παίξω άμεσα και να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό στην Βόλσμπουργκ. Είμαι ικανοποιημένος από την μεταγραφή και όποιος με ζούσε ξέρει πως έψαχνα αυτή την προοπτική. Είμαι ικανοποιημένος και από τα οικονομικά οφέλη που κερδίζουν ΠΑΟΚ και Πόρτο και ειδικά για τον ΠΑΟΚ γιατί επένδυσε πάνω μου. Δεν είμαι πληγωμένος από την έλλειψη ευκαιριών στην Πορτογαλία. Εκεί οι άνθρωποι έκαναν τις επιλογές του και εγώ ακολούθησα την καριέρα μου".

Για την Εθνική ομάδα: "Είχα κληθεί για το ματς με την Βοσνία και θα κάνω τα πάντα για να επιλεγώ για την αποστολή στο Εuro. Θα είναι ψέματα εάν πως πως δεν σκέφτηκα να παίξω στην Εθνική Ελλάδας όταν εμφανίστηκες η ευκαιρία. Ημουν πολύ περήφανος γι' αυτό, αλλά πάντα όνειρό μου ήταν να παίξω στην Εθνική Πορτογαλίας. Οταν βγήκε αυτό το σενάριο με την Ελλάδα κλήθηκα άμεσα στην Πορτογαλία. Δεν πιστεύω πως έγινε γι΄αυτό τον λόγο, εάν συνέβαινε αυτό ο Μπέντο θα με έβαζε να παίξω για ένα λεπτό για να εκμηδενίσει την πιθανότητα να παίξω στην Ελλάδα".

Να σημειωθεί πως ο Βιειρίνια ευχαρίστησε τον Φερνάντο Σάντος για την ευκαιρία που του έδωσε να παίξει στην Εθνική Ελλάδας.

Περί Πόρτο

Όσον αφορά το θέμα της Πόρτο, το πιθανότερο είναι η πορτογαλική ομάδα να πάρει χρήματα από την Βολφσμπουργκ χωρίς να είναι τελεσίδικο αυτό. Να σημειωθεί πως τα σενάρια ήταν δύο, είτε να διατηρήσει το 33% των δικαιωμάτων του, είτε να πάρει κάποιο ποσό.

Η ευκαιρία του Αντελίνο

Ο Βασίλης Τσιάρτας μίλησε για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Πορτογάλου στη Βόλφσμπουργκ , τονίζοντας ότι έκλεισε ο κύκλος του στον ΠΑΟΚ.

Ο ατζέντης του Βιεϊρίνια, τόνισε πως ήρθε η ώρα για τον Βιεϊρίνια να θριαμβεύσει και να δείξει την αξία.

Τι λένε οι παίκτες για Κοντρέρας και Βιεϊρίνια

Η παραχώρηση των Κοντρέρας και Βιεϊρίνια φυσικά και επηρεάζουν τον Δικέφαλο του Βορρά και δεν λείπουν οι δηλώσεις ποδοσφαιριστών, που εκφέρουν την άποψή τους.

Ο Λίνο δεν διστάζει να πει πως ο Χιλιανός και ο Πορτογάλος θα λείψουν από την ομάδα, ενώ ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης εμφανίζεται αισιόδοξος πως ο ΠΑΟΚ θα βρει την άκρη του.

Ο εκνευρισμένος Μπόλονι

Στο μεταξύ, αναστάτωση προκάλεσαν κάποιες δηλώσεις που φέρεται να έκανε ο Λάσλο Μπόλονι σε ΜΜΕ της πατρίδας του, σχετικά με τις αποχωρήσεις των παικτών από το ρόστερ του ΠΑΟΚ.

Ο προπονητής του Δικεφάλου του Βορρά, όταν ενημερώθηκε για τις συγκεκριμένες δηλώσεις, εκνευρίστηκε και φυσικά τις διέψευσε κατηγορηματικά.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ