ΠΑΟΚ

Ανακοίνωση Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ για την τιμωρία

Ανακοίνωση Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ για την τιμωρία

Στο πλευρό του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ στέκεται ο Ερασιτέχνης, με ανακοίνωση που εξέδωσε για την τιμωρία που επιβλήθηκε στον "δικέφαλο του βορρά".

Ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ και το τμήμα βόλεϊ του συλλόγου εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία στηρίζουν το ποδοσφαιρικό τμήμα και καταφέρονται εναντίον της τιμωρίας αφαίρεσης τριών βαθμών για όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό που δεν διεξήχθη.

Η ανακοίνωση

"Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ και το Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ, με μεγάλο αίσθημα δυσφορίας, αηδίας και εκπλήξεως, υποδέχτηκε την απόφαση του πρωτοβάθμιου δικαιοδοτικού οργάνου, σχετικά με τα γεγονότα που δεν έγιναν ποτέ στο Γήπεδο της Τούμπας, στον αγώνα ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός.

Πιστεύαμε ότι κάτι έχει αλλάξει στο χώρο του ελληνικού αθλητισμού και ειδικότερα στο χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, αλλά δυστυχώς πλανηθήκαμε!

Τελικά, η ανισονομία «ζει και βασιλεύει»!!!

Το «θέατρο σκιών» που παίχτηκε το βράδυ της Κυριακής 25 Φεβρουαρίου στο Γήπεδο της Τούμπας δικαιώθηκε! Οι 30.000 που πλήρωσαν εισιτήριο και πήγαν να δούνε ένα πρωτοκλασάτο ποδοσφαιρικό αγώνα αισθάνονται την κοροϊδία στο πετσί τους.

Θέλουμε να ελπίζουμε ότι η σημερινή απροκάλυπτα άδικη απόφαση θα θεραπευθεί στο δεύτερο βαθμό. Σε διαφορετική περίπτωση, το ελληνικό ποδόσφαιρο και γενικά η αθλητική κοινωνία και όχι μόνο θα έχει γυρίσει στο 1969 με την περίφημη υπόθεση αρπαγής του Γιώργου Κούδα, που η Ελλάδα κινδύνεψε να χωριστεί στα δύο. Επειδή κανένας δεν το θέλει κάτι τέτοιο, θέλουμε να ελπίζουμε ότι θα πρυτανεύσει το δίκιο, το οποίο σήμερα βγήκε «θιγμένο».

Και οι κρίνοντες… κρίνονται!

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ

ΟΜΙΛΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ