ΠΑΟΚ

Ανακοίνωσε Τζιόλη για 3 χρόνια ο ΠΑΟΚ

Ανακοίνωσε Τζιόλη για 3 χρόνια ο ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Παίκτης του ΠΑΟΚ θα είναι για τα επόμενα τρία χρόνια ο διεθνής μέσος, Αλέξανδρος Τζιόλης, όπως ανακοίνωσε η ασπρόμαυρη ΠΑΕ.

Μετά από 4μιση χρόνια απουσίας στο εξωτερικό, ο Αλέξανδρος Τζιόλης επιστρέφει στην Ελλάδα για χάρη του ΠΑΟΚ.

Ο "Δικέφαλος" του Βορρά έδωσε τα χέρια με τον διεθνή αμυντικό μέσο και έτσι θα συνυπάρξουν για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο νέος άσος του ΠΑΟΚ, έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρική βήματα στον Απόλλωνα Λιτοχώρου, όμως η καριέρα του απογειώθηκε τα τρία χρόνια (2002-2005) στον Πανιώνιο. Από 'κει, πήρε μεταγραφή στον Παναθηναϊκό το 2005 και έπειτα καθιερώθηκε.

Έπαιξε σε τρία από τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου (Ισπανία, Ιταλία, Γαλλία) με τις φανέλες των Βέρντερ Βρέμης, Σιένα, Ραθίνγκ Σανταντέρ και Μονακό, ενώ την περασμένη σεζόν έπαιξε στην Κύπρο για το ΑΠΟΕΛ.

Το βιογραφικό του Τζιόλη

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης είναι γεννημένος στις 13 Φεβρουαρίου 1985 στην Κατερίνη. Ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα από τον Απόλλωνα Λιτοχώρου, πριν μεταγραφεί το 2002 στον Πανιώνιο κι από κει το 2005 στον Παναθηναϊκό.

Μετά από 3,5 χρόνια παρουσίας στους “πράσινους” ξεκίνησε η διεθνής του καριέρα, που ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2009 ως δανεικός στην Werder Bremen, τον Γενάρη του 2010 μεταγράφηκε στη AC Siena κι από εκεί στην Real Racing Club (στην οποία αγωνίστηκε πρώτα με τη μορφή δανεισμού). Τον Ιανουάριο του 2012 αποκτήθηκε από την AC Monaco, η οποία πέρυσι το καλοκαίρι τον παραχώρησε στο ΑΠΟΕΛ, με τη φανέλα του οποίου κατέκτησε το φετινό πρωτάθλημα Κύπρου.

Συνολικά στην καριέρα του ο Κατερινιώτης ποδοσφαιριστής έχει κερδίσει 2 πρωταθλήματα (1 με ΠΑΟ, 1 με ΑΠΟΕΛ), 1 Κύπελλο με τον ΠΑΟ, ένα Κύπελλο Γερμανίας με την Βέρντερ, με την οποία ήταν και φιναλίστ στο Κύπελλο UEFA της σεζόν 2008/09, χάνοντας το τρόπαιο από την Shakhtar Donetsk.

Σημαντική είναι η παρουσία του Αλέξανδρου Τζιόλη με τη φανέλα των Εθνικών ομάδων. Έχει αγωνιστεί 13 φορές (3 γκολ) με την Εθνική Ελπίδων, ενώ έκανε ντεμπούτο με την Εθνική Ανδρών σε ηλικία 21 ετών, στις 21.01.2006 σε έναν φιλικό αγώνα εναντίον της Νότιας Κορέας (1-1). Συνολικά έχει 41 συμμετοχές (1 γκολ) με την Εθνική Ομάδα των Ανδρών με παρουσία στην τελική φάση του Euro 2008 και στην τελική φάση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2010.

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης έχει βρεθεί 11 φορές αντιμέτωπος με τη σημερινή του ομάδα, με προσωπικό ρεκόρ εναντίον του ΠΑΟΚ: 7 νίκες, 1 ισοπαλία και 3 ήττες, χωρίς πάντως να έχει σκοράρει.

Η ανακοίνωση: "H Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει την απόκτηση του Αλέξανδρου Τζιόλη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα 3 χρόνια. Ο διεθνής μέσος έμεινε ελεύθερος από την AC Monaco σήμερα και βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη όπου υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο" .

Ο Στέφενς και οι βόμβες του Σαββίδη

Στη αποκάλυψη πως έκανε πρόταση στον Ροναλντίνιο αλλά αυτός δεν ήθελε να έρθει στην Ελλάδα προχώρησε ο Ιβάν Σαββίδης που τόνισε πως θέλει Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Τσάμπιονς Λιγκ! Τι είπε για Γκαρσία, Δώνη και χρέη. Διαβάστε τις δηλώσεις του Χουμπ Στέφενς που ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ. Δείτε videos και φωτογραφίες!

Αναλυτικά εδώ

Παρελθόν ο Σίλντενφελντ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε πως ο Γκόρντον Σίλντενφελντ δεν θα συνεχίσει την νέα σεζόν την καριέρα του στον "Δικέφαλο" και τον ευχαρίστησε για την προσφορά του.

Αναλυτικά εδώ

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ