ΠΑΟΚ

Ανακοινώνει προπονητή, βλέπει Κουταντέρ

Lorient's French midfielder Mathieu Coutadeur (L) vies with Reims' French forward Gaetan Courtet during the French L1 football match Lorient vs Reims on September 20, 2014 at the Moustoir stadium in Lorient, western of France.  AFP PHOTO FRED TANNEAU        (Photo credit should read FRED TANNEAU/AFP/Getty Images)
Κουταντέρ AFP/GETTY IMAGES

Ο Φρανκ Αρνεσεν έχει ολοκληρώσει τις επαφές για το θέμα του νέου τεχνικού και, πλέον, αποφασίζει με τον Ιβάν Σαββίδη για τον "εκλεκτό". Ποιος είναι ο 29χρονος Γάλλος επιτελικός που βλέπουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ.

Ο Φρανκ Αρνεσεν "καίγεται", πρωτίστως, για την οριστική συμφωνία με τον νέο προπονητή, η οποία είναι πολύ πιθανό να ανακοινωθεί και μέσα στο σαββατοκύριακο.

Ο Δανός αθλητικός διευθυντής βρίσκεται, άλλωστε, σε συνεχή επικοινωνία με τον Ιβάν Σαββίδη για να κλείσει όσο πιο σύντομα γίνεται αυτό το μέτωπο.

Οι δύο επιβεβαιωμένες περιπτώσεις είναι του Ρομπέρτο Ντι Ματέο και του Γκιγιέρμο Σκελότο, ενώ ο Αρνεσεν, σύμφωνα με τις πληροφορίες, έχει στην ατζέντα του και άλλο όνομα το οποίο δεν έχει γίνει γνωστό.

Αυτό που βγαίνει από το περιβάλλον του ΠΑΟΚ είναι ότι εάν καταλήξουν οριστικά σε κάποιον προπονητή, όσο δύσκολη περίπτωση και αν είναι, θα τον πείσουν να έρθει στην Τούμπα. Αξίζει να σημειωθεί, εξάλλου, ότι ο Αρνεσεν έκανε επαφές μέχρι και με Ελληνες ατζέντηδες για το ζήτημα του νέου τεχνικού, δείχνοντας ανοιχτός σε προτάσεις.

Ενδιαφέρον για Κουταντέρ

Οσον αφορά τα μεταγραφικά ζητήματα στον ΠΑΟΚ ρίχνουν ματιές στον 29χρονο Γάλλο επιτελικό, Ματιέ Κουταντέρ. Πρόκειται για παίκτη τον οποίο το 2009 η Μονακό είχε αποκτήσει έναντι 4 εκ. ευρώ από την Λε Μαν, αλλά η συνέχεια της καριέρας του δεν ήταν ανάλογη.

Υπέγραψε με τους Μονεγάσκους τετραετές συμβόλαιο, αλλά έμεινε στο Πριγκιπάτο μόλις δύο χρόνια και έπειτα κατέληξε στην Λοριάν, με την οποία πέρσι έγραψε 11 συμμετοχές.

Είναι βραχύσωμος, γρήγορος, αλλά του λείπει το γκολ, αφού μέχρι τώρα στην καριέρα του έχει πετύχει μόλις 13 τέρματα.Περισσότερες πληροφορίες ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστές, ούτε για την τιμή του, ούτε για το αν προορίζεται για λύση πρώτης γραμμής ή, απλώς, για βάθος στο ρόστερ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ