ΠΑΟΚ

Αναφορά σε Τόσκα και ΠΑΟΚ

Real Madrid's Toni Kroos, left, tussles for the ball with Real Betis' Alin Tosca during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Real Betis at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Sunday, March 12, 2017. (AP Photo/Francisco Seco)
Real Madrid's Toni Kroos, left, tussles for the ball with Real Betis' Alin Tosca during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Real Betis at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Sunday, March 12, 2017. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Η ισπανική «AS» αναφέρεται στο τρόπο με τον οποίο ο Τόσκα έχασε τη θέση του στο αρχικό σχήμα και στο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για να τον κάνει δικό του.

Στην πορεία του Αλίν Τόσκα, από την 11άδα της Ρέαλ Μπέτις μέχρι τον παραγκωνισμό του καταγραφει δημοσίευμα της εφημερίδας «AS» κάνοντας αναφορά στο ρεπορτάζ του Sport24.gr για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον 25χρονο Ρουμάνο αριστεροπόδαρο αμυντικό.

Η Ισπανική εφημερίδα στέκεται στην παρουσία του στην ενδεκάδα στα πρωτά παιχνίδια, τον τραυματισμό του στο χέρι και την αντικατάστασή του από τον Ντουρμίσι, ο οποίος με τις εμφανίσεις του κράτησε την φανέλα βασικού, με τον Τόσκα να επιστρέφει στην αγωνιστική δράση μετά από μικροτραυματισμοό του Ντουρμίσι.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ