ΠΑΟΚ

Αν αντέχει στον πόνο παίζει

Αν αντέχει στον πόνο παίζει
INTIME SPORTS

Διαβάστε από τι εξαρτάται η συμμετοχή του 23χρονου μεσοεπιθετικού του ΠΑΟΚ, Ρόμπερτ Μακ, στον κρίσιμο αγώνα με την Φιορεντίνα για το Europa League.

Ο Ρόμπερτ Μακ αποτελεί το μεγάλο ερωτηματικό για τον ΠΑΟΚ ενόψει του αγώνα με την Φιορεντίνα. Ο Σλοβάκος αποχώρησε λίγο μετά το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους από τον αγώνα με τον Ατρόμητο έχοντας υποστεί αιμάτωμα στον τετρακέφαλο από γονατιά που δέχθηκε.

Πρόβλημα τραυματισμού δεν αντιμετωπίζει και υπάρχει το «οκ» του γιατρού της ομάδας, Γιώργου Οικονομίδη να αγωνιστεί. Ωστόσο, αυτό θα κριθεί τελικά από την δική του αντοχή στον πόνο. Άλλοι παίκτες με το ίδιο πρόβλημα παίζουν γιατί δεν αισθάνονται τον πόνο με την ένταση που τον βιώνει ο Σλοβάκος.

Την Τρίτη δοκίμασε να προπονηθεί, αλλά τελικά κατέληξε στο γυμναστήριο. Αν το απόγευμα της Τετάρτης στην Τούμπα μπορέσει να πάρει μέρος στο πρόγραμμα χωρίς να νιώθει ενοχλήσεις, τότε ο Αναστασιάδης θα τον συμπεριλάβει στο πλάνο του. Διαφορετικά θα τον αφήσει εκτός και υπολογίζει για το ματς με την Βέροια.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ