ΠΑΟΚ

Αν δώσει 2.500.000 ευρώ, παίρνει Λεονάρντο

fudbaler Partizana na utakmici Superlige Prvenstva Srbije protiv Rada na stadionu Partizana, Beograd 27.08.2016. godine Foto: Marko Metlas
Fudbal, Partizan, Superliga Prvenstvo Srbije, Rad
fudbaler Partizana na utakmici Superlige Prvenstva Srbije protiv Rada na stadionu Partizana, Beograd 27.08.2016. godine Foto: Marko Metlas Fudbal, Partizan, Superliga Prvenstvo Srbije, Rad MARKO METLAS/ MN PRESS

Το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Λεονάρντο της Παρτίζαν υπάρχει από τον χειμώνα, πλέον και η θέληση του παίκτη για μία μεγάλη μεταγραφή. Ποια είναι, όμως, τα δεδομένα; Το Sport24.gr αναλύει. (videos)

Ο Λεονάρντο ντα Σίλβα Σόουζα (όπως είναι το πλήρες όνομά του) έκανε μία εξαιρετική σεζόν με την Παρτίζαν και στον ΠΑΟΚ, με τον Βλάνταν Ίβιτς στον πάγκο και τις σχέσεις μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων να βρίσκονται σε... αδελφικά επίπεδα, δεν ήταν δύσκολο να πληροφορούνται τα κατορθώματά του.

Ο 25χρονος Βραζιλιάνος που άρχισε την καριέρα του από την Ένωση Νέου Παραλιμνίου, πέρασε από Μέταλουργκ, Καμπάλα και Ανζί, ανεβάζοντας κάθε χρόνο τις επιδόσεις του, κατάφερε να σημειώσει φέτος 26 γκολ σε 36 συμμετοχές με την ομάδα του Βελιγραδίου. Κυρίως αγωνιζόμενος ως αριστερός εξτρέμ, αλλά ενίοτε και ως φορ και σπάνια ως επιτελικός, τρέλανε κόσμο με τις εμφανίσεις του και φυσικά ανάγκασε αρκετές ομάδες να στρέψουν πάνω του το ενδιαφέρον τους.Ο ΠΑΟΚ είναι μία από αυτές και δεν ήταν τυχαία τα δημοσιεύματα τον περασμένο Ιανουάριο για τις ματιές που έριχνε ο Δικέφαλος στον 25χρονο επιθετικό.

Ας μην ξεχνάμε ότι αθλητικός διευθυντής της Παρτίζαν είναι ένας βετεράνος άσος που φόρεσε και τα 'ασπρόμαυρα" του ΠΑΟΚ, ο Ίβιτσα Ίλιεφ.Ο τελευταίος δήλωσε ότι ευελπιστεί ότι ο Λεονάρντο, όπως και το άλλο μεγάλο αστέρι της ομάδας, ο Τζούρτζεβιτς, θα μείνουν και τη νέα σεζόν αφού υπάρχει μπροστά το κίνητρο της συμμετοχής στα προκριματικά του Champions League, για τον Βραζιλιάνο που αρέσει στον ΠΑΟΚ, όμως, είναι μία μεγάλη ευκαιρία να εκμεταλλευτεί τη σούπερ σεζόν που έκανε στη Σερβία.

ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗΣ ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ

Στην Παρτίζαν, με την οποία έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2019, δεν αμείβεται άσχημα, αφού οι ετήσιες απολαβές του που ξεπερνούν τις 500.000 ευρώ ετησίως τον καθιστούν τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη του πρωταθλήματος. Όμως, τα 2,5 εκατ. ευρώ της ρήτρας αποδέσμευσής του δεν θεωρούνται ένα τεράστιο ποσό για να τον προσεγγίσει ομάδα από καλύτερο πρωτάθλημα.Θα είναι ο ΠΑΟΚ αυτή; Κανείς δεν μπορεί να το υποστηρίξει, αφού δεν έχει καταγραφεί, τουλάχιστον ακόμη, επίσημη κρούση του ΠΑΟΚ και η αλήθεια είναι ότι σ' αυτά τα χρήματα και με κάμποσα λιγότερα, ο Δικέφαλος διαθέτει και άλλες αξιόλογες εναλλακτικές.

Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΕΛΟΥΚ

Το σίγουρο είναι ότι το όνομα του Βραζιλιάνου έχει συζητηθεί στα υψηλά κλιμάκια της Τούμπας κι ας διατείνεται, ο γνωστός και μη εξαιρετέος, Ντμίτρι Σέλουκ, ότι δεν έχει μιλήσει με κανέναν άνθρωπο του Δικεφάλου. Είναι γνωστό, άλλωστε, πώς γνωρίζει να δημιουργεί πολύ ντόρο γύρω από το όνομα των παικτών του και χαρακτηριστική περίπτωση είναι ο Γιάγια Τουρέ.Προφανώς το όνομα Λεονάρντο θα μας απασχολήσει ξανά σύντομα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ