ΠΑΟΚ

Αμφίβολος ο Μπίσεσβαρ για Βασιλεία, όλα καλά με Βαρέλα

ΣΤΟ ΟΣΤΕΡΜΠΕΚ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟΚ - ΣΤΕΑΟΥΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / MOTION TEAM)
ΣΤΟ ΟΣΤΕΡΜΠΕΚ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟΚ - ΣΤΕΑΟΥΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Εξαιρετικά αμφίβολος και για τους δύο αγώνες με τη Βασιλεία ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, ανατρέπονται τα πλάνα του Λουτσέσκου. Θετικά τα νέα για τον Βαρέλα.

Χωρίς τον Ολλανδό φαίνεται ότι θα πρέπει να καταστρώσει τα σχέδια του για τους δύο αγώνες με του Ελβετούς ο προπονητής του ΠΑΟΚ. Και αυτό διότι ο Μπίσεσβαρ που δέχθηκε ένα χτύπημα στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας του Δικέφαλου με την Ντε Γκράαφσαπ είδε το γόνατο του να πρήζεται και πλέον είναι εξαιρετικά αμφίβολος, όχι μόνο για τον αγώνα της Τρίτης αλλά και το δεύτερο παιχνίδι που θα γίνει στη Βασιλεία την 1η Αυγούστου.

Αντίθετα ο Φερνάντο Βαρέλα που είχε αποχωρήσει τραυματίας από το ίδιο φιλικό παιχνίδι, ανταποκρίθηκε στη θεραπεία και σήμερα προπονήθηκε κανονικά. Από μαγνητική θα περάσει και ο Ομάρ Ελ Καντουρί η οποία θα δείξει αν θα παίξει στον πρώτο αγώνα για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ στην Τούμπα.

"Η εικόνα του Φερνάντο Βαρέλα ν’ αποχωρεί υποβασταζόμενος ήταν αυτή που χαρακτήρισε το τελευταίο φιλικό του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία κόντρα στη Ντε Γκράαφσαπ, ωστόσο άλλο είναι το πρόβλημα που προέκυψε από το συγκεκριμένο ματς.

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ ολοκλήρωσε την αναμέτρηση μ’ ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο και πήρε ειδικό πρόγραμμα θεραπείας από το ιατρικό τιμ για τις δύο μέρες που η ομάδα είχε ρεπό.

Το πόδι του δεν αντέδρασε κατά το επιθυμητό με αποτέλεσμα ο ποδοσφαιριστής να έχει πρήξιμο και περιορισμό κινητικότητας. Ο Μπίσεσβαρ υποβλήθηκε ήδη σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του τραυματισμού, ωστόσο η συμμετοχή του στους αγώνες με τη Βασιλεία θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολη.

Από εκεί και πέρα, σε μαγνητική θα υποβληθεί εντός της ημέρας κι ο Ομάρ Ελ Καντουρί που την Πέμπτη (19.07) ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα υψηλής έντασης με μπάλα. Από τ’ αποτελέσματα της εξέτασης θα ξεκαθαρίσει αν θα είναι στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου για τον αγώνα της Τούμπας.

Ο Φερνάντο Βαρέλα ξεπέρασε τις ενοχλήσεις από το χτύπημα που δέχτηκε με την Ντε Γκράαφσαπ και προπονήθηκε κανονικά. Το πρόγραμμα αφορούσε την τακτική συμπεριφορά της ομάδας.

Την Παρασκευή (20.07) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 09.30 στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας» αναφέρει το ενημερωτικό δελτίο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ