ΠΑΟΚ

Άλλος ΠΑΟΚ, ίδιο ζητούμενο

Άλλος ΠΑΟΚ, ίδιο ζητούμενο
Ίβιτς ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βλάνταν Ίβιτς ετοιμάζεται να τεστάρει το βάθος του πάγκου στην Βέροια αφού σκέφτεται να κάνει μέχρι και πέντε αλλαγές στην ενδεκάδα.

Ο ΠΑΟΚ, που επέστρεψε από την Τσεχία πριν από λίγες ημέρες με μια υπερπολύτιμη -στη προσπάθεια πρόκρισης στους 32 του Γιουρόπα Λιγκ - νίκη επί της Σλόβαν Λίμπερετς, βρίσκεται από το βράδυ του Σαββάτου στην Βέροια με στόχο την επιστροφή στις νίκες στο πλαίσιο της Σούπερ Λιγκ, καθώς προέρχεται από την εντός έδρας "λευκή" ισοπαλία κόντρα στην Ξάνθη.

Ο Βλάνταν Ίβιτς έδειξε το Σάββατο, κατά τη διάρκεια της τελευταίας προπόνησης, την διάθεση να αλλάξει το αρχικό σχήμα σε βαθμό που αγγίζει το 50%. Μια αλλαγή είναι δεδομένη καθώς ο Λέο Μάτος έμεινε στην Θεσσαλονίκη, με τον Βραζιλιάνο να είναι από τους ελάχιστους παίκτες που μέχρι τώρα δεν είχε χάσει ούτε ένα αγωνιστικό λεπτό στα επίσημα παιχνίδια. Κρέσπο και Κίτσιου είναι οι παίκτες που διεκδικούν τη θέση στο δεξί άκρο της άμυνας

Ο Σέρβος τεχνικός σκέφτεται να αφήσει εκτός ενδεκάδας και τους Τζαβέλλα και Τζάλμα, με τους Μαλεζά και Μυστακίδη να διεκδικούν φανέλα βασικού, κάτι που αν συμβεί, θα είναι για πρώτη φορά φέτος.

Τέταρτος υποψήφιος προς... ξεκούραση είναι ο Κάνιας, με τον Χαρίση να βάζει πλώρη για να καλύψει τη θέση του, ενώ στην επίθεση, ο τεχνικός του Δικεφάλου του βορρά προσανατολίζεται στην διατήρηση του Αθανασιάδη με την προσθήκη του Περέιρα, που σε σχέση με το παιχνίδι της περασμένης Πέμπτης θα πάρει τη θέση του Σάχοφ.

Αξίζει να σημειωθεί πως η τελευταία φορά που Αθανασιάδης και Περέιρα συνυπήρξαν στο αρχικό σχήμα ήταν πριν από ακριβώς ένα μήνα, στις 2/9 και στο φιλικό που είχε δώσει ο ΠΑΟΚ στην Βέροια.

Η εντός έδρας ισοπαλία με την Ξάνθη την περασμένη εβδομάδα δεν αφήνει περιθώρια, που είναι ήδη στενά λόγω του -3 με το οποίο ξεκίνησαν οι ασπρόμαυροι, οι οποίοι θέλουν τη νίκη για να παραμείνουν κοντά στη κορυφή και να...δουν με ησυχία τα παιχνίδια των υπόλοιπων τριών μεγάλων που ακολουθούν χρονικά.

Ο ΠΑΟΚ μετρά 17 σερί παιχνίδια χωρίς ήττα από την Βέροια (14-3-0), έχοντας επτά σερί νίκες, από τις 2/12/2012 και το 0-0 για την 13η αγωνιστική της σεζόν 2012-13. Η τελευταία νίκη της Βέροιας επι του Δικεφάλου του βορρά καταγράφηκε στις 7/2/1988 με σκορ 2-1.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ