ΠΑΟΚ

Άλλοι 36 στον εισαγγελέα για το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

Άλλοι 36 στον εισαγγελέα για το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
INTIME SPORTS

Η έρευνα της Αστυνομίας για τα επεισόδια στον περσινό ημιτελικό Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, συνεχίζεται και οδήγησε στην ταυτοποίηση 36 ακόμη ατόμων που συμμετείχαν σε αυτά.

Μετά την οριστική διακοπή του επεισοδιακού ημιτελικού Κυπέλλου του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό πέρσι, η Αστυνομία είχε προχωρήσει σε 15 συλλήψεις οπαδών που συμμετείχαν σε αυτά. Δεν έκλεισε, όμως, η υπόθεση και μετά από από έρευνα που ακόμη συνεχίζεται προχώρησε στην ταυτοποίηση 36 ακόμη ατόμων για τους οποίους σχηματίστηκε δικογραφία.

Η ΕΛ.ΑΣ έδωσε λεπτομέρειες για την υπόθεση με ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα και αναφέρει τα εξής:

"Η συνεχιζόμενη και επισταμένη έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, είχε ως αποτέλεσμα την ταυτοποίηση (36) επιπλέον δραστών έκνομων ενεργειών, που έλαβαν χώρα πριν και κατά τη διάρκεια διεξαγωγής ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ – Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, στις 02-03-2016, στο γήπεδο της Τούμπας, για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. (Σχετικό το από 03-03-2016 Δελτίο Τύπου της Υπηρεσίας μας).

Σε βάρος των δραστών σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της «Απόπειρας Εμπρησμού», «Έκρηξης», «Παραβάσεων σχετικά με τις εκρηκτικές ύλες», «Διατάραξης κοινής ειρήνης», «Απόπειρας απρόκλητων και επικίνδυνων σωματικών βλαβών σε βάρος Αστυνομικού εν Υπηρεσία», «Σωματικών βλαβών σε βάρος Αστυνομικού εν Υπηρεσία», «διακεκριμένων περιπτώσεων φθοράς», «αδικημάτων βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις» και «Περί όπλων, φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων».

Σε έρευνες που έγιναν στις οικίες (5) εκ των δραστών κατηγορούμενων για κακουργηματικού χαρακτήρα αδικήματα σε Θεσσαλονίκη, Βέροια και Σέρρες, με τη συνδρομή αστυνομικών των τοπικών Τμημάτων Ασφαλείας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ρουχισμός και αντικείμενα, με τα οποία οι δράστες συμμετείχαν στα επεισόδια έχοντας αλλοιωμένα ή καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους.
Οι σχηματισθείσες δικογραφίες θα αποσταλούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης".

Photo credits: ACTION IMAGES

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο ΠΑΟΚ πρέπει να χαράξει στρατηγική
ΠΑΟΚ, στο γκρουπ των πιο "άσφαιρων" του Europa League
Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ
Ο ΠΑΟΚ στο καναβάτσο, έχασε 0-1 από την Καραμπάγκ
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ