ΠΑΟΚ

Άλλαξε το πρόγραμμα, έβαλε έξτρα προπόνηση ο Στανόγεβιτς

Άλλαξε το πρόγραμμα, έβαλε έξτρα προπόνηση ο Στανόγεβιτς

Ενδεικτική της προσπάθειας για ανασύνταξη μετά την κακή εμφάνιση στο Κίεβο η απόφαση του Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς να κάνει τη μία προπόνηση… δύο, αύριο Κυριακή (30/7)

Αρχικά ο Αλεκσάνταρ Στανογεβιτς είχε ορισει από μια προπόνηση Σάββατο και Κυριακή, όμως αυτό άλλαξε και οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα κάνουν αύριο (30/7) διπλό πρόγραμμα, απόφαση που είναι ενδεικτική του προβληματισμού που υπάρχει εντός ομάδας, μετά την κακή εμφάνιση στο Κίεβο και της διάθεσης να δοθεί έμφαση στη δουλειά πάνω στις αδυναμίες που έχουν εντοπιστεί.

Όσο για τη σημερινή (29/7) που ολοκληρώθηκε, ο Ντοριαν Λεβέκ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: “Το Σάββατο (29.07) ο Δικέφαλος προπονήθηκε το πρωί στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας. Όσοι αγωνίστηκαν βασικοί στην Ουκρανία ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης κι αποφόρτισης, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές δούλεψαν στην κυκλοφορία και την κατοχή της μπάλας.Ο Ντόριαν Λεβέκ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα αποκατάστασης λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα.

Για την Κυριακή (30.07) ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς έχει προγραμματίσει διπλή προπόνηση. Το πρωί στη Νέα Μεσημβρία και το απόγευμα στην Τούμπα”.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ