ΠΑΟΚ

Αλλαγή... fast track στον ΠΑΟΚ

Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΡΑΖΒΑΝ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ (MOTION TEAM)
Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΡΑΖΒΑΝ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Οι λεπτοί χειρισμοί του τεχνικού διευθυντή του ΠΑΟΚ, Λούμπος Μίχελ, για να μη χαθεί άλλος χρόνος στο θέμα του προπονητή.

Ο προβληματισμός για τον τρόπο δουλειάς του Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς μεγάλωνε όσο ο ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να αποδώσει στο γήπεδο όχι μόνο αυτά που είχε στο μυαλό του ο Σέρβος τεχνικός αλλά και... βασικά, με τα όσα έγιναν την τελευταία εβδομάδα να γίνονται η αφορμή για το τέλος της συνεργασίας.

Ο Λούμπος Μίχελ έκανε στις αρχές της εβδομάδας μια πρώτη διερευνητική επαφή με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, με τον Ρουμάνο να του παρουσιάζει πλάνο με έτοιμο τεχνικό τιμ και κάποιες από τις σκέψεις τους για τον ΠΑΟΚ, γεγονός που έκανε τον Σλοβάκο τεχνικό διευθυντή να βεβαιωθεί πως ο Λουτσέσκου ήταν έτοιμος να... πιλοτάρει ένα αεροπλάνο σε πτήση.

Στο φιλικό με τον ΠΑΣ Γιάννενα ο ΠΑΟΚ δεν παρουσίασε τίποτα νέο και ένα 24ωρο αργότερα, ο Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς, στις δηλώσεις του μίλησε για την κούραση των παικτών από τις διπλές προπονήσεις και για την ανάγκη απόκτησης τεσσάρων παικτών προκειμένου ο ΠΑΟΚ να μπορεί να χτυπήσει το πρωτάθλημα.

Η αδυναμία του Σέρβου να βελτιώσει την αγωνιστική εικόνα της ομάδας σε συνδυασμό με την συνεχόμενη "γκρίνια" για μεταγραφές, που θα μπορούσε να αποφευχθεί ειδικά δημοσίως, έβαλαν την τελευταία παράγραφο στον φάκελο που συμπληρώθηκε από τον Μίχελ και περιείχε την αρνητική εισήγηση για τον Στανόγεβιτς και των υπόλοιπων μελών του αγωνιστικού τμήματος.

Ο Ιβάν Σαββίδης αντιλήφθηκε πως η απόφαση για αλλαγή τεχνικής ηγεσίας ήταν ομόφωνη και έδωσε ελεύθερο πεδίο στον Μίχελ να προχωρήσει κάτι για το οποίο είχε προετοιμαστεί. Ο Στανόγεβιτς προπόνησε τους παίκτες το πρωί της Παρασκευής και ο Λουτσέσκου το απόγευμα, σε μια αλλαγή τεχνικής ηγεσίας με... κινηματογραφική ταχύτητα

Άλλωστε ο ΠΑΟΚ δίνει επίσημο παιχνίδι το βράδυ της Πέμπτης (17/8) και δεν υπήρχε ούτε μια προπόνηση για χάσιμο.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ