ΠΑΟΚ

Αλλαγές στο προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ

Αλλαγές στο προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ

Τι αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τις αλλαγές στη Νέα Μεσημβρία προκειμένου να προσφέρει ακόμα περισσότερες δυνατότητες στους ποδοσφαιριστές. Συλλυπητήρια του "Δικέφαλου" για τα θύματα στην Κωνσταντινούπολη.

Ενημέρωση για τις αλλαγές που γίνονται στο προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία έδωσε η ασπρόμαυρη ΠΑΕ μέσω επίσημης ανακοίνωσης. Αναλυτικά:

"Ο ΠΑΟΚ αναχωρεί τη Δευτέρα (04.07) για την Ολλανδία όπου θα πραγματοποιηθεί το… χτίσιμο της ομάδας για τη σεζόν 2016-17, αλλά νωρίτερα το Σάββατο (02.07) ξεκινά ένα άλλο, κυριολεκτικό χτίσιμο. Της Νέας Μεσημβρίας.

Το προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία αλλάζει κι εκσυγχρονίζεται προκειμένου να προσφέρει ακόμα περισσότερες και μεγαλύτερες δυνατότητες στους ποδοσφαιριστές, το προπονητικό και το ιατρικό τιμ. Το Σάββατο, λοιπόν, μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης αρχίζει η διαδικασία αποξήλωσης κι ανακατασκευής των αποδυτηρίων.

Τις επόμενες μέρες, μετά την ολοκλήρωση τυπικών διαδικασιών που αφορούν την αδειοδότηση, το κτίριο που στεγάζονται τ’ αποδυτήρια θα επεκταθεί με τη δημιουργία νέων χώρων. Συγκεκριμένα, το πλάνο εργασιών για τον χώρο αποθεραπείας που θα είναι σχεδόν 500 τ.μ. περιλαμβάνει:

-Δημιουργία πισίνας

-Τζακούζι

-Δωμάτιο κρυοθεραπείας

-Διάδρομο νεροφλεξολογίας

-Νέο, μεγαλύτερο φυσικοθεραπευτήριο

-Αναδιαρρύθμιση, επέκταση και ανακατασκευή του γυμναστηρίου

Επίσης, θα κατασκευαστεί καινούριο εστιατόριο με δική του κουζίνα παρασκευής φαγητού και χώρος ανάπαυσης των παικτών με play room. Παράλληλα, θα γίνουν κι εργασίες στον περιβάλλοντα χώρο με αλλαγή στον τρόπο πρόσβασης και βελτιώσεις στον χώρο στάθμευσης.

Το πρώτο κομμάτι των εργασιών που αφορά την ανακατασκευή του γυμναστηρίου και την δημιουργία νέου φυσικοθεραπευτήριου θα έχει ολοκληρωθεί ως τις 18.07 οπότε η ομάδα επιστρέφει από το Oosterbeek. Οι υπόλοιπες προσθήκες είναι προγραμματισμένο να ολοκληρωθούν στις 31.08".

Συλλυπητήρια ΠΑΟΚ για τα θύματα στην Κωνσταντινούπολη

Ολόκληρη η υφήλιος είναι ακόμη συγκλονισμένη από το μακελειό στο αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης το οποίο κόστισε τη ζωή σε 41 ανθρώπους, ενώ υπάρχουν και άλλοι 239 τραυματίες.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απέστειλε επιστολή στο Τούρκικο προξενείο με την οποία εκφράζει τα συλλυπητήριά της για τα θύματα της τρομοκρατικής ενέργειας στην Κωνσταντινούπολη.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ