ΠΑΟΚ

Αλλαγές στις προπονήσεις από Ίβιτς

Αλλαγές στις προπονήσεις από Ίβιτς
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βλάνταν Ίβιτς έχει αρχίσει να βάζει το δικό του στίγμα στην ομάδα του ΠΑΟΚ και αυτό φαίνεται και από την καθημερινότητα της ομάδας. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Από την ώρα που ο Βλάνταν Ίβιτς και το τιμ των συνεργατών που είχε στην Κ20 ανέλαβαν τα ηνία της πρώτης ομάδας του ΠΑΟΚ, έχουν αρχίσει να περνούν από κόσκινο όλα όσα είχε καθιερώσει ο Ίγκορ Τούντορ στη δική του θητεία.

Και προχωρούν σε αλλαγές όπου θεωρούν ότι αυτό θα βοηθήσει την ομάδα να παρουσιάσει μία καλύτερη εικόνα στο φινάλε της φετινής περιόδου. Το πρώτο -και εμφανές σε όποιον ασχολείται με τον Δικέφαλο- παράδειγμα είναι η επιλογή του 4-3-3, ως διάταξη με την οποία ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό.

Με αυτή θα πορευτεί και στα επόμενα παιχνίδια, αφού ο Σέρβος τεχνικός και οι συνεργάτες του εκτιμούν ότι έτσι η ομάδα αποκτά μεγαλύτερη ισορροπία και δεν εκτίθεται αμυντικά.Υπάρχουν, όμως και αλλαγές που αφορούν στην καθημερινότητα.

Μελετώντας τον τρόπο δουλειάς του Ίγκορ Τούντορ και των συνεργατών του, ο Βλάνταν Ίβιτς και το τιμ του κατέληξε ότι πρέπει να δοθεί έμφαση στην ταχυδύναμη, στη δουλειά σε υψηλές εντάσεις.

Έτσι, πάρθηκε η απόφαση για αλλαγές στο καθημερινό πρόγραμμα που "ακουμπάνε" μέχρι και στην προθέρμανση που κάνει η ομάδα πριν από τα παιχνίδια.

Μάλιστα, εκτιμάται ότι η συνήθεια να μην γίνεται δουλειά σε υψηλές εντάσεις έπαιξε ρόλο και στην εμφάνιση αρκετών θλάσεων (συνολικά 31) από την αρχή της περιόδου μέχρι σήμερα.

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ