Ακυρώθηκε το φιλικό με την Σαχτάρ

Ακυρώθηκε το φιλικό με την Σαχτάρ

Η αλλαγή του προγράμματος της Σαχτάρ, αλλάζει το πρόγραμμα φιλικών αναμετρήσεων του ΠΑΟΚ. Οι Βέλγοι της Γάνδης ανακοίνωσαν το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στις 7 Ιουλίου.

Η αλλαγή του προγράμματος της Σαχτάρ, που αποφάσισε να αναχωρήσει νωρίτερα από τις 7 Ιουλίου από την Ολλανδία, αλλάζει το πρόγραμμα φιλικών αναμετρήσεων του ΠΑΟΚ.

Το κενό που υπάρχει σε αυτή την ημερομηνία είναι πιθανό να καλυφθεί με ένα φιλικό με αντίπαλο την Γάνδη, με την οποία ο ΠΑΟΚ είναι σε συζητήσεις αλλά δεν έχει δεσμευτεί με υπογραφές, αν και οι Βέλγοι ανακοίνωσαν την διεξαγωγή του φιλικού.

Ο "Δικέφαλος του βορρά" βρίσκεται και σε συζητήσεις με άλλη ομάδα για φιλικό στις 8 Ιουλίου (την Ζενίτ), το οποίο σε περίπτωση που κλείσει, τότε θα ακυρωθεί αυτό με αντίπαλο την Γάνδη.

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Χάρτης: Που ζούνε οι περισσότερες γυναίκες στην Ευρώπη

Ποιες είναι οι ελάχιστες χώρες όπου οι άνδρες έχουν "το πάνω χέρι". Πως διαμορφώνονται οι ισορροπίες στην Ελλάδα και πόσο έχουν επηρεαστεί από την οικονομική κρίση 

‘ΠΑΟΚ αφού’: 10 ιστορίες απόλυτης Παοκτσήδικης τρέλας

Διαβάσαμε το βιβλίο του Χρήστου Ζαμπούνη και ξεχωρίσαμε τα κομμάτια που συνθέτουν το ψηφιδωτό του ‘ΠΑΟΚ είσαι’.

Πώς είναι σήμερα η Ναζλί και ο Νίκος

Δώδεκα χρόνια μετά την προβολή του πρώτου τουρκικού σίριαλ στην Ελλάδα, ψάξαμε να βρούμε πώς είναι σήμερα οι Ναζλί και ο Νίκος από τα "Σύνορα της αγάπης".

Υπάρχει λόγος που οι άντρες γκρινιάζουν περισσότερο όταν είναι κρυωμένοι

Επιτέλους, μπορούμε να γκρινιάζουμε χωρίς τύψεις.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24