ΠΑΟΚ

Άκρως επιθετικός ο ΠΑΟΚ

Άκρως επιθετικός ο ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Πως σκέφτεται να παρατάξει τον "Δικέφαλο" στην ρεβάνς με τη Ζίμπρου ο Άγγελος Αναστασιάδης; Διαβάστε τι δοκίμασε στην προπόνηση της Τετάρτης (27/8).

To ζητούμενο στον αγώνα ρεβάνς με τη Ζίμπρου την Πέμπτη στην Τούμπα είναι το γκολ. Ή καλύτερα ΤΑ γκολ, που θα δώσουν την πρόκριση στον ΠΑΟΚ και θα ανατρέψουν το 1-0 της Μολδαβίας.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης προκειμένου να "ξεκλειδώσει" την άμυνα των Μολδαβών φάνηκε στην προπόνηση της Τετάρτης (27/8) διατεθειμένος να χρησιμοποιήσει όλα τα επιθετικά όπλα που έχει στην διάθεσή του.

Ο Έλληνας τεχνικός δοκίμασε ένα σχήμα 4-2-3-1 με τον Παναγιώτη Γλύκο κάτω από τα δοκάρια. Δεξιά στην άμυνα τον Κίτσιου, αριστερά τον Ρατς και στο κέντρο τους Σκόνδρα και Βίτορ. Πιθανότητες να ξεκινήσει, κυρίως στη θέση του Πορτογάλου, αφού ο Σκόνδρας έχει προβάδισμα μεταξύ των τριών, συγκεντρώνει και ο Γιώργος Τζαβέλλας, χωρίς, όμως αυτό να μοιάζει πιθανό.

Σίγουροι στον χώρο του κέντρου θεωρούνται οι Μαντούρο και Κάτσε. Δεξιά στην επίθεση θα βρεθεί ο Μακ, αριστερά ο Σαλπιγγίδης και ο Φακούντο Περέιρα θα κινείται πίσω από τον Στέφανο Αθανασιάδη, ο οποίος επιστρέφει μετά το παιχνίδι με την Καλλονή.

Όπως γίνεται κατανοητό ο Αναστασιάδης θέλει να μην αφήσει κανένα περιθώριο αντίδρασης στους Μολδαβούς. Βάζοντας στην ίδια ενδεκάδα Μακ, Σαλπιγγίδη, Περέιρα και Κλάους φανερώνει με τον πλέον καταφανέστατο τρόπο τι θέλει από το παιχνίδι κόντρα στη Ζίμπρου. Γκολ και πρόκριση!

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ