ΠΑΟΚ

Άκρα με Μπίσεσβαρ-Μακ!

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΠΑΟΚ - ΟΛΙΜΠΙΚ ΝΤΟΝΕΤΣΚ / EUROPA LEAGUE / PAOK - OLIMPIK DONETSK (ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΠΑΟΚ - ΟΛΙΜΠΙΚ ΝΤΟΝΕΤΣΚ / EUROPA LEAGUE / PAOK - OLIMPIK DONETSK (ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) MOTIONTEAM

Η παρουσία του Τζάλμα Κάμπος θα κριθεί στην προπόνηση της Παρασκευής (16/2), ωστόσο ο Ραζβάν Λουτσέσκου σκέφτεται ήδη "δίδυμο" με Μπίσεσβαρ και Μακ στα άκρα.

Η κατάσταση της υγείας του Τζάλμα Κάμπος απασχολεί τον Ραζβάν Λουτσέσκου το τελευταίο διήμερο, μετά την διάταση στον δικέφαλο που υπέστη ο Ανγκολέζος επιθετικός.

Την Πέμπτη (15/2) ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και την Παρασκευή (16/2) στην τελευταία προπόνηση που θα γίνει στην Τούμπα, θα κριθεί αν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για τον αγώνα του Σαββάτου (17/2) στη Λαμία.

Ωστόσο, φαίνεται ότι ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει καταλήξει στις σκέψεις του για τους παίκτες που θα χρησιμοποιήσει ως εξτρέμ στην βασική ενδεκάδα και σ' αυτές δεν συμπεριλαμβάνει τον Κάμπος.Το πιθανότερο σενάριο θέλει τον Μπίσεσβαρ να παραμένει στα αριστερά, μπροστά από τον Βιεϊρίνια, μετά την εξαιρετική συνεργασία που είχαν κόντρα στην ΑΕΛ και τον Μακ να παίρνει θέση στα δεξιά μπροστά από τον Μάτος.

Επίσης, σε ό,τι έχει να κάνει με την απουσία του τιμωρημένου Σάχοβ, τη θέση του θα πάρει πιθανόν ο Κάνιας ως παρτενέρ του Μαουρίσιο, με τον Πέλκα να κινείται μπροστά τους και πίσω από τον Πρίγιοβιτς. Φυσικά, αλλαγές δεν θα υπάρχουν στις θέσεις των στόπερ (Βαρέλα, Κρέσπο) και του τερματοφύλακα (Πασχαλάκης). Οι τελικές δοκιμές θα γίνουν το πρωί στην Τούμπα.

ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΕΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΦΟΥΛ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ

Ο Λoυτσέσκου και οι παίκτες, στις συζητήσεις που κάνουν για το συγκεκριμένο παιχνίδι, συμφωνούν στην άποψη ότι πρέπει να διατηρήσουν την καλή εικόνα που είχαν κόντρα στην ΑΕΛ και να μπουν στο ματς με τη Λαμία, με τη φόρα των 14 συνεχόμενων νικών." Πάμε για έναν ακόμη τελικό, είμαστε καλύτεροι και πρέπει να το δείξουμε από την αρχή, να μην επιτρέψουμε να αμφισβητηθεί η κυριαρχία μας", είναι το μότο που κυριαρχεί στα ασπρόμαυρα αποδυτήρια.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ