ΠΑΟΚ

Ακόμη πιο κοντά ΠΑΟΚ-Κρέσπο

BIRMINGHAM, ENGLAND - OCTOBER 3:  Jose Angel Crespo of Aston Villa during the Barclays Premier League match between Aston Villa and Stoke City at Villa Park on October 3, 2015 in Birmingham, England. (Photo by Clint Hughes/Getty Images)
BIRMINGHAM, ENGLAND - OCTOBER 3: Jose Angel Crespo of Aston Villa during the Barclays Premier League match between Aston Villa and Stoke City at Villa Park on October 3, 2015 in Birmingham, England. (Photo by Clint Hughes/Getty Images) GETTY IMAGES

Ο Λούμπος Μίχελ έχει μπει στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων με τον Χοσέ Άνχελ Κρέσπο και την Αστον Βίλα από την περασμένη Δευτέρα. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Ο Λούμπος Μίχελ ταξίδεψε στο εξωτερικό, όπως είχε γράψει την Παρασκευή το Sport24.gr, και το πιθανότερο είναι αυτό να αφορά σε μεταγραφική υπόθεση. Ο Σλοβάκος πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κινείται με απόλυτη μυστικότητα, καθώς δεν έχει διαρρεύσει καμία λεπτομέρεια για τη χώρα στην οποία βρίσκεται και τον λόγο του ταξιδιού του.

Εν τω μεταξύ, απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες από την Ισπανία και την Αγγλία αναφέρουν ότι από την περασμένη Δευτέρα, ο Σλοβάκος πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ διαπραγματεύεται με Κρέσπο και Άστον Βίλα (ομάδα στην οποία ανήκει ο Ισπανός αμυντικός) και η υπόθεση βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο.

Από την πλευρά του παίκτη αυτό που τονίζεται ότι οι συζητήσεις βρίσκονται σε πολύ καλό σημείο, ωστόσο, υπάρχουν μερικά ακόμη ζητήματα που πρέπει να επιλυθούν.

Προχωρά και η διαπραγμάτευση με Άστον Βίλα

Την ίδια ώρα οι επαφές του Μίχελ με τη διοίκηση της Άστον Βίλα βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο και η πληρoφορία που έχει μεταφερθεί από τους Άγγλους στο περιβάλλον του ποδοσφαιριστή είναι ότι οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά στο να συμφωνήσουν στην μετακίνηση του Κρέσπο στον ΠΑΟΚ.

Το βασικό σενάριο αφορά σε αγορά των δικαιωμάτων του παίκτη, ωστόσο δεν αποκλείεται και ο δανεισμός με οψιόν αγοράς.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ