ΠΑΟΚ

Αγωνία και φόβοι για Πρίγιοβιτς

Αγωνία και φόβοι για Πρίγιοβιτς

Ο τραυματισμός του Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς στην κλείδα κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Τετάρτης επισκίασε τα πάντα γύρω από αυτή στο επιτελείο του ΠΑΟΚ.

"Με πρόβλημα το μέγεθος του οποίου θα ξεκαθαρίσει εντός της ημέρας ολοκληρώθηκε η προπόνηση του ΠΑΟΚ" ξεκινά την αναφορά της στα νέα της προπόνησης η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε, με τον Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς να αποχωρεί έχοντας χτυπήσει στην κλείδα, γεγονός που σήμανε "συναγερμό".

Ο 26χρονος επιθετικός θα υποβληθεί εντός της ημέρας σε εξετάσεις, από τα αποτελέσματα των οποίων... "κρέμονται" όλοι στο "στρατόπεδο" του ΠΑΟΚ. Κανείς δεν θέλει να μπει σε διαδικασία εκτιμήσεων, όμως ήδη οι πρώτες σκέψεις κάνουν λόγο για απουσία του από το παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανιώνιο, και λένε πως "αν χάσει μόνο ένα παιχνίδι, την γλύτωσε".

Ο τραυματισμός του Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς δεν προκλήθηκε από συμπαίκτη του. Ο 26χρονος επιθετικός σηκώθηκε στον αέρα για να πάρει τη μπάλα μπροστά από τον Μπρκιτς και έπεσε με τον ώμο στο έδαφος, με αποτέλεσμα όσο το βάρος του σώματός του, συν το βάρος από την δύναμη της πτώσης, να πέσει πάνω στον ώμο του.

Ο Λέο Μάτος προπονήθηκε κανονικά ξεπερνώντας τις ενοχλήσεις της Τρίτης, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολουθούν Μαλεζάς και Τζάλμα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ