ΠΑΟΚ

Αγωνία για Μαλεζά, μπαίνουν Λέοβατς, Γιαννούλης

Αγωνία για Μαλεζά, μπαίνουν Λέοβατς, Γιαννούλης
Μαλεζάς ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μαλεζάς έχει βελτιωμένη κλινική εικόνα αλλά θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, ενώ Λέοβατς και Γιαννούλης θα μπουν στις προπονήσεις.

Οι βασικοί του ΠΑΟΚ στον αγώνα με τον Ηρακλή ακολούθησαν την Δευτέρα (17/10) ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας με ασκήσεις στο γυμναστήριο και την πισίνα.

Οι υπόλοιποι βγήκαν κανονικά στο γήπεδο για προπόνηση που αφορούσε την κυκλοφορία της μπάλας και την τακτική με αερόβιες προσαρμογές.

Ο Στέλιος Μαλεζάς που υπέστη διάστρεμμα ποδοκνημικής, θα υποβληθεί το βράδυ της Δευτέρας (17/10) σε μαγνητική τομογραφία. Το ενθαρρυντικό είναι πως η κλινική του εικόνα μία μέρα μετά τον τραυματισμό ήταν σαφώς βελτιωμένη.

Ο Μάριν Λέοβατς ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης με ειδική θεραπευτική αγωγή και τις επόμενες μέρες αναμένεται να επιστρέψει δίχως πρόβλημα στις προπονήσεις.

Στη διάθεση του Βλάνταν Ίβιτς από την Τρίτη (18/10) θα τεθεί και πάλι ο Δημήτρης Γιαννούλης που ολοκλήρωσε την αποθεραπεία του.

Ο Δημήτρης Πέλκας αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο ισχίο, βγήκε εκτός του τελευταίου μέρους της προπόνησης και την Τρίτη (18/10) αναμένεται να υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το πρόβλημά του.

Τέλος, ο Γιώργος Τζαβέλλας συνέχισε πρόγραμμα αποκατάστασης και για πρώτη φορά βγήκε στο γήπεδο για να ξεκινήσει ειδικές ασκήσεις φυσικής κατάστασης. Την Τρίτη (18/10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στη Νέα Μεσημβρία στις 12:00.

Photo credits: ACTION IMAGES

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Δικάζονται 11 οπαδοί για τα επεισόδια στη Θεσσαλονίκη
Σαββίδης: "Το σύστημα είναι στο στάδιο της ευθανασίας"
Αυτοί σφυρίζουν τις ελληνικές ομάδες στα ματς του Europa
Δεν έχει τύχη, αν δεν "πνίγει" τον αντίπαλο
Η αφιέρωση του Ροντρίγκες στον φίλο του που είναι φυλακή
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ