ΠΑΟΚ

Αγωνία για Κλάους, "μέσα" οι Χαρίσης και Λέοβατς

Αγωνία για Κλάους, "μέσα" οι Χαρίσης και Λέοβατς
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το Σάββατο θα εξεταστεί ο Στέφανος Αθανασιάδης για τις ενοχλήσεις στον δικέφαλο. Χαρίσης και Λέοβατς προπονήθηκαν την Παρασκευή (12/2) και υπολογίζονται για το ματς με τον Ηρακλή.

Ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το εντός έδρας ματς με τον Ηρακλή. Κατά πάσα πιθανότητα (σύμφωνα με την ΠΑΕ) ο Ιγκορ Τούντορ δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Στέφανο Αθανασιάδη που είχε ενοχλήσεις στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Ο Κλάους την Παρασκευή (12/2) ένιωθε καλύτερα αλλά οι ενοχλήσεις δεν υποχώρησαν πλήρως. Το Σάββατο θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να φανεί αν υπέστη κάποιον μυϊκό τραυματισμό (πάντως στον ΠΑΟΚ λένε πως υπάρχουν βάσιμες ελπίδες πως δεν έχει κάτι ανησυχητικό και πως μπορεί τελικά να είναι διαθέσιμος στο ματς της Κυριακής).

Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ, έστω και για λιγότερο από 90 λεπτά θα τεθούν στη διάθεση του Τούντορ οι Μάριν Λέοβατς και Χάρης Χαρίσης που προπονήθηκαν την Παρασκευή κανονικά μαζί με όσους δεν αγωνίστηκαν την Πέμπτη (11/2).

Στο μεταξύ, ο Γιάννης Μυστακίδης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και κάτι ανάλογο έκαναν οι Κωνσταντινίδης, Ζάιρο, Ροντρίγκες (του παραχωρήθηκε άδεια μέχρι την Κυριακή για να βρεθεί για προσωπικούς λόγους στην Ολλανδία), Γλύκος και Κοροβέσης.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ