ΠΑΟΚ

Άγρια επίθεση σε οπαδούς του ΠΑΟΚ σε βενζινάδικο στο Κίεβο

Άγρια επίθεση σε οπαδούς του ΠΑΟΚ σε βενζινάδικο στο Κίεβο

Επίθεση από χούλιγκαν της Ντινάμο Κιέβου γιατί θεωρήθηκαν "υποστηρικτές του Πούτιν" δέχθηκαν δύο φίλαθλοι του ΠΑΟΚ στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας. Η αστυνομία εξετάζει το βίντεο.

Η ένταση που δημιουργήθηκε στο γήπεδο "Βαλερί Λομπανόφσκι" στη διάρκεια του αγώνα Ολίμπικ - ΠΑΟΚ ήταν μικρή και αντιμετωπίστηκε γρήγορα και αποτελεσματικά από την ουκρανική Αστυνομία. Όμως, μετά από το τέλος του αγώνα, σε βενζινάδικο του Κιέβου, υπήρξε σοβαρό περιστατικό με επίθεση Ουκρανών χούλιγκαν σε βάρος δύο οπαδών του ΠΑΟΚ σε βενζινάδικο.

Την κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας του καταστήματος. Η επίθεση στον έναν εκ των δύο, με πολύ σκληρές εικόνες, καταγράφεται από την κάμερα, ο δεύτερος βγαίνει εκτός πλάνουν την ώρα που προσπαθεί να αποφύγει την επίθεση των χούλιγκαν.

Και όλα αυτά γιατί οι Ουκρανοί χούλιγκαν θεωρούν ότι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ (προφανώς γιατί ο Σαββίδης υπήρξε βουλευτής της Δούμα με το κόμμα του Ρώσου προέδρου) υποστηρίζουν τον Βλάντιμιρ Πούτιν, που λόγω των όσων έχουν συμβεί μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας είναι ανεπιθύμητος στη χώρα.

Άγρια επίθεση σε οπαδούς του ΠΑΟΚ σε βενζινάδικο στο Κίεβο

Σχετικό πανό στο γήπεδο έγραφε χαρακτηριστικά: "Αν υποστηρίζετε τον Πούτιν και έρχεστε στην Ουκρανία τότε είναι εγγυημένος ότι θα σας δεχθείτε επίθεση στο πρόσωπο".

Όπως αναφέρουν τα ουκρανικά μέσα ενημέρωσης, η Αστυνομία έχει πάρει το υλικό από την κάμερα ασφαλείας στο βενζινάδικο και αναζητεί τους δράστες.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ