ΠΑΟΚ

Αγοράζει την Σουρωτή ο Σαββίδης

Αγοράζει την Σουρωτή ο Σαββίδης
Σαββίδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, εγγυήθηκε την εξυγίανση και τις θέσεις εργασίας στην εταιρία Σουρωτή, την οποία και αγοράζει. Νέα επιχειρηματική κίνηση από τον μεγαλομέτοχο του "Δικεφάλου".

Μια νέα επιχειρηματική κίνηση αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας από τον Ιβάν Σαββίδη. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε συζητήσεις με τους μετόχους του εργοστασίου της Σουρωτής, που προέκυψαν από αίτημα των τελευταίων στο πλαίσιο της προσπάθειας αναζήτησης βιώσιμης λύσης για την επιχείρηση.

Η πρόταση που έγινε στον Ιβάν Σαββίδη ήταν η αγορά μεγάλου μέρους των μετοχών της εταιρίας έναντι εντός Ευρώ ανά μετοχή. Το τίμημα ορίστηκε από την πλευρά των μετόχων της Σουρωτής, και αφορά τη τιμή πώλησης της κάθε μετοχής που είχε οριστεί από άλλη εταιρία η οποία συζητήσεις με τους μετόχους της Σουρωτής έδινε το συγκεκριμένο τίμημα χωρίς να εγγυάται την βιωσιμότητα του εργοστασίου.

Ο Ιβάν Σαββίδης συμφώνησε με τους μετόχους της Σουρωτής και θα προχωρήσει στην εξαγορά μέρους των μετοχών αλλά και στην εξυγίανση της επιχείρησης, διατηρώντας τις θέσεις εργασίας.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ