ΠΑΟΚ

"Αγκαλιά" με τον Μακ ο ΠΑΟΚ

"Αγκαλιά" με τον Μακ ο ΠΑΟΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σε πολύ προχωρημένο στάδιο οι επαφές του ΠΑΟΚ με τη Ζενίτ και τον Μακ για τον δανεισμό του Σλοβάκου. "Τελειωμένη" υπόθεση τη δίνουν οι Ρώσοι.

Μόνο τυχαίο δεν ήταν τελικό το μήνυμα του Ρόμπερτ Μακ στο Instagram. "Φέρτε με πίσω" σχολίασε σε μία φωτογραφία από τις διακοπές του στη Σαντορίνη πριν λίγες μέρες και αυτό ακριβώς συμβαίνει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ο 26χρονος Σλοβάκος επιθετικός είχε και την Τετάρτη επικοινωνία με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, εξέφρασε την επιθυμία του να γυρίσει στην Τούμπα και είναι πολύ κοντά σε οριστική συμφωνία.

Το ίδιο συμβαίνει και μεταξύ ΠΑΟΚ και Ζενίτ, καθώς οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά στον δανεισμό του Σλοβάκου για έναν χρόνο.

Μάλιστα, στην ιστοσελίδα " fontanka.ru" γίνεται λόγος για οριστική συμφωνία των δύο συλλόγων για την επιστροφή του Μακ στον ΠΑΟΚ. Στην ιστοσελίδα η συμφωνία δίνεται ως δεδομένη και απομένει μόνο να οριστικοποιηθεί το ποσό που ο ΠΑΟΚ θα δώσει στον Σλοβάκο (αμείβεται με 1,3 εκατ. ευρώ στη Ζενίτ).

Η αλήθεια είναι ότι απομένουν μόνο λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η μεγάλη επιστροφή. Ο Μακ είχε φέτος 27 συμμετοχές, 6 γκολ και 5 ασίστ με τη φανέλα της Ζενίτ και με την έλευση Μαντσίνι ήταν ξεκάθαρο ότι δεν υπολογίζεται.

Ο ΠΑΟΚ τον είχε πουλήσει πέρυσι έναντι 3,5 εκατ. ευρώ στη ρωσική ομάδα.

PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ