ΠΑΟΚ

Αγκαλιά με Λέοβατς, κρούση για Σάμπο ο ΠΑΟΚ

MARIN LEOVAC  - PRVA UTAKMICA NA RUJEVICI HNK RIJEKA - LOKOMOTIVA   / SN. Damir komrlj / Rijeka, 02-08-2015
MARIN LEOVAC - PRVA UTAKMICA NA RUJEVICI HNK RIJEKA - LOKOMOTIVA / SN. Damir komrlj / Rijeka, 02-08-2015 NOVI LIST

Ο 27χρονος φουλ μπακ, Μαρίν Λέοβατς, ετοιμάζει βαλίτσες για Ελλάδα, καθώς η συμφωνία για τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ είναι σχεδόν τελειωμένη.

Μετά τον Ρόμπιν Όλσεν και τον Γκάρι Ροντρίγκες, όλα δείχνουν ότι ο ΠΑΟΚ έχει στα σκαριά και την τρίτη μεταγραφή, αυτή του Μαρίν Λέοβατς. Ο 27χρονος Κροάτης φουλ μπακ της Ριέκα ετοιμάζει ήδη βαλίτσες για Ελλάδα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο Δικέφαλος τα έχει βρει σχεδόν σε όλα με τη Ριέκα.

Ο ιδιοκτήτης της κροατικής ομάδας, Νταμίρ Μίσκοβιτς δεν θέλει να δώσει έναν πολύ καλό παίκτη στην μεγάλη αντίπαλό του στο πρωτάθλημα. Ντιναμό Ζάγκρεμπ και μέχρι την Παρασκευή αναμένεται να ανάψει το "πράσινο φως" για την μετακίνηση του Λέοβατς στον ΠΑΟΚ. Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, ο Λέοβατς θα μεταβεί άμεσα στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει.

Μετά τη ρεβάνς, βολιδοσκόπηση σε Σάμπο

Μία άλλη περίπτωση που αναμένεται να απασχολήσει τον ΠΑΟΚ και τον Φρανκ Άρνεσεν, στο περιθώριο της ρεβάνς με τη Σπάρτακ Τρνάβα, είναι αυτή του Έρικ Σάμπο. Ο 24χρονος μέσος άρεσε πολύ στον Άρνεσεν στο πρώτο ματς και τον έβαλε πολύ ψηλά στη λίστα του μετά τα στοιχεία τα οποία συγκέντρωσε.Το πιθανότερο είναι, μετά το ματς, να κάνει βολιδοσκόπηση στον παίκτη και την Τρνάβα που θα κρίνει και τις μετέπειτα κινήσεις.Την Τετάρτη (5/8), πάντως, ο παίκτης έλεγε σε συμπατριώτες του δημοσιογράφους ότι ακόμη δεν έχει δεχθεί καμία κρούση από τον ΠΑΟΚ.

Ο Κρέσπο που του πήρε από τα χέρια η Άστον Βίλα

Τέλος, ασφαλείς πληροφορίες που διέρρευσαν τις τελευταίες ώρες αναφέρουν ότι ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ κοντά στην απόκτηση του Χοσέ Άνχελ Κρέσπο. Ο 28χρονος Ισπανός αμυντικός που έπαιζε στην Κόρδοβα είχε μπει στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ που έκανε προσφορά για να τον αγοράσει και της Αστον Βίλα που τον ήθελε δανεικό. Τελικά, η αγγλική ομάδα άλλαξε τελικά τακτική και κατέθεσε πρόταση αγοράς και πήρε τον παίκτη.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ