ΠΑΟΚ

Αγεφύρωτο το χάσμα με Κατσικά

Αγεφύρωτο το χάσμα με Κατσικά
Κατσικάς INTIME SPORTS

Δεν βρέθηκε λύση στο θέμα της ανανέωσης του 24χρονου στόπερ, ακόμη και μετά την συνάντηση του Ζήση Βρύζα με τον παίκτη και τον πατέρα του.

Δεν φαίνεται πως θα έχει συνέχεια και μετά το καλοκαίρι η συνεργασία του Γιώργου Κατσικά με τον ΠΑΟΚ καθώς ούτε και σήμερα σε συνάντηση που είχε ο παίκτης και ο πατέρας του με τον Ζήση Βρύζα βρέθηκε μια φόρμουλα για να καταλήξουν σε συμφωνία οι συζητήσεις τους.

Ο 24χρονος αμυντικός "βλέπει" εξωτερικό και πιθανόν την Αγγλία για το καλοκαίρι, την ώρα που η πλευρά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θεωρεί ότι ο παίκτης ζητά περισσότερα χρήματα από όσα πρέπει να πάρει την συγκεκριμένη περίοδο.

Η αλήθεια είναι ότι από το περιβάλλον του Κατσικά βγαίνει δυσαρέσκεια σχετικά με την στάση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, πλην του Αγγελου Αναστασιάδη που ήταν ο μόνος που τον πίστεψε και τον επανάφερε στην αγωνιστική δράση το περασμένο καλοκαίρι ενώ οι υπόλοιποι τον είχαν "τελειωμένο". Η πλευρά Κατσικά τονίζει, λοιπόν, ότι το θέμα δεν είναι οικονομικό αλλά έχει να κάνει με την γενικότερη αντιμετώπιση του παίκτη από τον ΠΑΟΚ και φέρνει ως χαρακτηριστικό παράδειγμα ότι τον περασμένο χειμώνα ήθελε να τον στείλει δανεικό στον Λεβαδειακό.

Τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο από το γεγονός πως έχει κοπεί κάθε επικοινωνία του Βρύζα με τον ατζέντη του παίκτη και αξίζει να σημειωθεί πως η πλευρά Κατσικά έριξε στο τραπέζι πρόταση να πουληθεί εδώ και τώρα ο Ελληνας αμυντικός προκειμένου να πάρει ο ΠΑΟΚ κάποια χρήματα και να μην τον χάσει ως ελεύθερο το καλοκαίρι.

Όλα αυτά σε μια περίοδο που ο Κατσικάς θεωρείται από τα βασικά στελέχη της άμυνας και ο Αγγελος Αναστασιάδης περιμένει πώς και πώς την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση μετά την θλάση που τον ταλαιπωρεί. Το αν επιχειρηθεί κάποια νέα προσέγγιση και ποια θα είναι αυτή θα φανεί τις επόμενες μέρες. Τέλος να αναφέρουμε ότι η πρόταση του ΠΑΟΚ στον Κατσικά ήταν αρχικά 150.000 ευρώ τον χρόνο για τετραετές συμβόλαιο συν 50.000 ευρώ ετησίως για μπόνους συμμετοχών αλλά τις τελευταίες μέρες ο "Δικέφαλος" εμφανιζόταν "ζεστός" να ανέβει περίπου 20.000 ευρώ κάθε χρόνο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ