ΠΑΟΚ

3+1 στόπερ για τον νέο ΠΑΟΚ

3+1 στόπερ για τον νέο ΠΑΟΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τι γίνεται με τις περιπτώσεις Κρέσπο, Βαρέλα, Κάλα και η πρόταση για τον διεθνή Σλοβάκο, Τόμας Χούμποτσαν. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Ψάχνει εντατικά παίκτη για να ενισχύσει το κέντρο άμυνάς του ο ΠΑΟΚ, όπως ενημέρωσε από χθες το Sport24.gr. Και μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι προκύπτουν συνεχώς ονόματα αμυντικών που προτείνονται και απασχολούν (άλλοι λιγότερο και άλλοι περισσότερο) τον Λούμπος Μίχελ.

Το Sport24.gr σας μεταφέρει όλο το ρεπορτάζ για τις τρεις περιπτώσεις αμυντικών που είδαν το φως της δημοσιότητας και προσθέτει και λεπτομέρειες για την περίπτωση του διεθνή Σλοβάκου Τόμας Χούμποτσαν που προτάθηκε στον Δικέφαλο.

Χοσέ Ανχελ Κρέσπο: Ο ΠΑΟΚ ασχολείται με την περίπτωση του, οπως προκύπτει από το περιβάλλον του παίκτη. Το σενάριο λέει πως ο Μίχελ έριξε στις συζητήσεις το ενδεχόμενο αγοράς από την Αστον Βίλα που έπεσε στην Τσάμπιονσιπ στην Αγγλία. Οι επαφές συνεχίζονται και θα εξαρτηθεί και από την πρόοδο άλλων περιπτώσεων. Η πλευρά του παίκτη διατείνεται ότι υπάρχει ενδιαφέρον ομάδων από τη Λα Λίγκα.

Φερνάντο Βαρέλα: Ο 29χρονος από το Πράσινο Ακρωτήρι που αγωνίζεται στην Στεάουα απο από τις περιπτώσεις που αποκαλύφθηκαν από δημοσιεύματα στο εξωτερικό. Το όνομα μπήκε στην ατζέντα του Μίχελ, στο περιθώριο των συζητήσεων για τον Τζάλμα Κάμπος με τον ατζέντη Αντόνιο Τεσέιρα. Οι δύο πλευρές βρήκαν κοινό κώδικα επικοινωνίας, ο παίκτης ουσιαστικά τα έχει βρει με τον ΠΑΟΚ, όμως το θέμα είναι οι απαιτήσεις του Τζίτζι Μπεκάλι, ο οποίος τον είχε αγοράσει από τη Βασλούι 1.250.000 και ζητά 2 εκ. ευρώ. Ακόμη κι αν "πέσει" στα χρήματα που είχε πληρώσει για να τον φέρει στη Στεάουα, είναι δύσκολο ο ΠΑΟΚ να δώσει τέτοιο ποσό για παίκτη που σε έξι μήνες θα μπορεί να διαπραγματευτεί μόνος του.

Χουάν Κάλα: Ο 26χρονος Ισπανός αμυντικός απασχολεί και τον ΠΑΟΚ, όπως αποκάλυψε το Sport24.gr Και το πρόβλημα στην περίπτωσή του είναι αυτό που απασχολεί και την ΑΕΚ: τα δύο ακόμη χρόνια συμβόλαιο που έχει με την Χετάφε. Ο ατζέντης του μελετά προτάσεις από Μεξικό και ΗΠΑ, ο ΠΑΟΚ όμως θέλει να προχωρήσει την υπόθεση στόπερ άμεσα.

Προτάθηκε ο Χούμποτσαν

Μέσα σ' όλα, υπάρχει και μία περίπτωση ποδοσφαιριστή για τον οποίο έχει ιδία άποψη ο Λούμπος Μίχελ. Ο λόγος για τον Τόμας Χούμποτσαν που αυτή την περίοδο συμμετέχει στα τελικά του EURO με την εθνική Σλοβακίας. Κόντρα στη Ρωσία αγωνίστηκε ως αριστερός μπακ, στη Ντιναμό Μόσχας που έπαιζε πέρυσι, όμως, είχε ρόλο στόπερ. Ο Μίχελ τον ξέρει καλά, αφού γνωρίζει άριστα τι συμβαίνει σε Σλοβακία και Ρωσία, ενώ έχει και επαφές με τους ανθρώπους που τον εκπροσωπούν. Ο Χούμποτσαν έχει εκφράσει την διάθεση να αποχωρήσει από τη Ντιναμό που για πρώτη φορά υποβιβάστηκε στη δεύτερη κατηγορία και ήδη έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον από τη νεοφώτιστη στην ρωσική Πρέμιερ Λιγκ, Τούλα Άρσεναλ.

Στα 31 του και με την πορεία που έχει διαγράψει έξι χρόνια στη Ζενίτ, αποτελεί μία περίπτωση που δεν περνά απαρατήρητη. Πάντως, στη Ντιναμό είχε κασέ κοντά στο 1,5 εκ. ευρώ και το ερώτημα είναι αν ο ΠΑΟΚ θέλει να μπει στη διεκδίκησή του.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ