ΠΑΟΚ

2+1 παίκτες που φεύγουν από τον ΠΑΟΚ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ (MOTION TEAM)
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ποιες ομάδες φλερτάρουν με Κοροβέση, Κάκκο και τι συμβαίνει με τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη, τον οποίο ο Στανόγεβιτς επιμένει να μην υπολογίζει.

Η προετοιμασία της ομάδας για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν και τα μεταγραφικά είναι τα δύο θέματα που σχεδόν μονοπωλούν το ενδιαφέρον στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ τις τελευταίες μέρες.

Ωστόσο, οι Λούμπος Μίχελ και Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς έχουν μία ακόμη, εξίσου σημαντική για τη λειτουργία της ομάδας, παράμετρο να αντιμετωπίσουν. Αυτή έχει να κάνει με τους παίκτες που δεν υπολογίζονται (τουλάχιστον για τη φετινή περίοδο).

Δύο από τους -εδώ και αρκετό διάστημα- "κομμένους", έχουν ήδη προχωρήσει τις επαφές και άμεσα αναμένονται οριστικές εξελίξεις.Ο πρώτος είναι ο Νίκος Κοροβέσης ο οποίος έχει στα χέρια του πρόταση από τον Πλατανιά, δεν είναι αρνητικός στο να μετακομίσει στα Χανιά, αφού διαπιστώνει ότι στον ΠΑΟΚ δεν θα έχει χρόνο συμμετοχής, θέλει όμως πρώτα να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες να βρει ομάδα στο εξωτερικό, όπως ήταν η αρχική επιθυμία του.

Από κει και πέρα υπάρχει ο Γιώργος Κάκκο. Ο 20χρονος εξτρέμ, διεθνής με τη Νέων, με 29 συμμετοχές, 6 γκολ και 5 ασίστ πέρυσι στη Football League με τη φανέλα του Πανσερραϊκού, περίμενε πώς και πώς την ευκαιρία στον ΠΑΟΚ φέτος. Μαζί με τον Δημητριάδη, όμως, είχαν αποχωρήσει στα μισά της προετοιμασίας στην Ολλανδία παίρνοντας το μήνυμα του Στανόγεβιτς ότι δεν υπολογίζονται. Για τον Κάκκο έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον η Νέα Σαλαμίνα και ο Απόλλων Λάρισας, που ανέβηκε με ιδιαίτερες φιλοδοξίες στη Football League, όμως τόσο η πλευρά του παίκτη, όσο και αυτή του ΠΑΟΚ δείχνουν να προτιμούν το δανεισμό στον κυπριακό σύλλογο, με προπονητή τον παλιό παίκτη του ΠΑΟΚ, Λιάσο Λουκά, γιατί παίζει στην πρώτη κατηγορία και θα βοηθήσει τον νεαρό εξτρέμ να αποκομίσει σημαντικές εμπειρίες.

ΨΑΧΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

Εξάλλου, υπάρχει και η περίπτωση του Δημήτρη Κωνσταντινίδη, ο οποίος πριν αρχίσει η σεζόν είχε πάρει το μήνυμα από τον ΠΑΟΚ ότι υπολογίζεται για τη νέα σεζόν, η έλευση Στανόγεβιτς, όμως, άλλαξε άρδην τα δεδομένα. Ο 23χρονος Κατερινιώτης μπακ χαφ, που έκανε 20 ματς πέρυσι στην Ομόνοια, είχε συζητήσεις με ομάδες (μεταξύ των οποίων και η Αλαβές), τελικά όμως έμεινε στον ΠΑΟΚ εκτιμώντας ότι θα πάρει ευκαιρία, κάτι που προς το παρόν δεν φαίνεται στον ορίζοντα. Ο ατζέντης του, Μπρούνο Τσιρίλο, έχει ήδη αρχίσει να ψάχνει ομάδες, αν και τηρεί στάση υπομονής εκτιμώντας ότι στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν είναι απόλυτα βέβαιο και μπορεί μέσα στο επόμενο διάστημα να αλλάξουν τα δεδομένα για τον πελάτη του.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ