ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Χωρίς Εμπόου η προετοιμασία για Λεβαδειακό

Χωρίς Εμπόου η προετοιμασία για Λεβαδειακό

Σε ρυθμούς Λεβαδειακού κινείται πλέον ο Πανθρακικός καθώς μετά την διακοπή του πρωταθλήματος, παίκτες και προπονητές επέστρεψαν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Στις προπονήσεις επέστρεψαν οι παίκτες του Πανθρακικού μετά την διακοπή του πρωταθλήματος και κοιτάζουν πλέον τον επικείμενο αγώνα με το Λεβαδειακό στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής. Ο Πάπε Εμπόου δεν συμμετείχε στο πρόγραμμα προπόνησης με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, καθώς νιώθει ενοχλήσεις στην ποδοκνημική.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

Σε ρυθμούς Λεβαδειακού κινείται πλέον ο Πανθρακικός καθώς μετά την διακοπή του πρωταθλήματος της Super League ΟΠΑΠ, παίχτες και προπονητές επέστρεψαν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Το πρόγραμμα της Τρίτης περιλάμβανε πρωινή προπόνηση στο αθλητικό κέντρο της ομάδας με τους ποδοσφαιριστές να πραγματοποιούν αρχικά ασκήσεις με την μπάλα και στη συνέχεια διάφορες ασκήσεις τακτικής με τον Άκη Μάντζιο και τους συνεργάτες του να παρακολουθούν με προσοχή τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών. Ο Πάπε Εμπόου δεν συμμετείχε στο πρόγραμμα προπόνησης με τους υπόλοιπους συμπαίχτες του καθώς νιώθει ενοχλήσεις στην ποδοκνημική.

Η προπόνηση της Τετάρτης είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 10:00 στο αθλητικό κέντρο της ομάδας.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ