ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Χωρίς Βάλτερ και Μπαϊκαρά στο Περιστέρι

Χωρίς Βάλτερ και Μπαϊκαρά στο Περιστέρι

Ο Παναθρακικός ταξιδεύει μέσω Καβάλας στην Αθήνα για το ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, απόντων του τραυματία, Βάλτερ Φερνάντεθ, και του τιμωρημένου, Ντενίζ Μπαϊκαρά.

Η ποδοσφαιρική ζωή στην Κομοτηνή συνεχίζεται κανονικά εδώ και λίγο καιρό απόντων των τραυματιών, Χρήστου Τζάνη και Ίγκορ ντε Σόουζα. Οπότε η μη συμμετοχή του σ' ένα ακόμη ματς του Πανθρακικού μόνο έκπληξη δεν μπορεί ν' αποτελεί.

Ωστόσο, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος καταστρώνει τα σχέδιά μου για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, στο Περιστέρι στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super League, στερούμενος των υπηρεσιών των Βάλτερ Φερνάντεθ και Ντενίζ Μπαϊκαρά, με τον πρώτο να είναι τραυματία και το δεύτερο τιμωρημένο.

Κανονικά στην αποστολή που πετά από την Καβάλα για το "Ελ. Βενιζέλος" βρίσκεται ο Χρήστος Μελίσσσης, ο οποίος ξεπέρασε το ελαφρύ πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε. Αναλυτικά οι εκλεκτοί του Δημήτρη Ελευθερόπουλου: Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Παπαγεωργίου, Παπαχρήστος, Σερφά,Ποτουρίδης,Μελίσσης, Μπουγαΐδης, Μεχία,Σέτι,Λαδάκης,Ηλιάδης,Ροτζέριο,Ντιγκινί, Χασομέρης,Χαβίτο,Μουδούρογλου, Νικόλτσης.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ