ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Χωρίς Τζάνη, Χαβίτο κόντρα στον Πανιώνιο

Χωρίς Τζάνη, Χαβίτο κόντρα στον Πανιώνιο
INTIME SPORTS

Ο Πανθρακικός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει Πανιωνίου (30/1, 17:15), με τον Γιάννη Χατζηνικολάου να μην συμπεριλαμβάνει τους τραυματίες Τζάνη και Χαβίτο στην 19μελή αποστολή.

Με την πρωινή προπόνηση της Παρασκευής (29/1), που διεξήχθη στο Αθλητικό Κέντρο, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανθρακικού για τον σαββατιάτικο (30/1, 17:15) αγώνα με τον Πανιώνιο.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με ζέσταμα, παιχνίδια 5-2 και ασκήσεις αντίδρασης και ταχύτητας, ενώ στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού δούλεψαν στην αμυντική και την επιθετική τακτική και στις στατικές φάσεις, πάντα υπό την επίβλεψη του τεχνικού επιτελείου.

Το ειδικό του πρόγραμμα συνέχισε ο Χρήστος Τζάνης, ενώ ατομικά κινήθηκε ο Φρανσίσκο Χαβίτο.

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, ο Γιάννης Χατζηνικολάου ανακοίνωσε τη 19μελή αποστολή για την αναμέτρηση της 20ης αγωνιστικής με τον Πανιώνιο, που θα διανυκτερεύσει την Παρασκευή (29/1) σε ξενοδοχείο της Κομοτηνής.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν μπορούσε να υπολογίζει στους τραυματίες Τζάνη και Χαβίτο.

Αναλυτικά η αποστολή του Πανθρακικού: Αθανασιάδης, Τζελέπης, Παπαγεωργίου, Χρήστου, Ποτουρίδης, Μελίσσης, Μπουγαΐδης, Πεταυράκης, Λαδάκης, Μεχία, Ηλιάδης, Μπαϊκαρά, Τσιάρας, Ροτζέριο, Ίγκορ, Ντιγκινί, Χασομέρης, Νικόλτσης, Μουδούρογλου.

Χωρίς Τζάνη, Χαβίτο κόντρα στον Πανιώνιο
TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ