ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Χρήστου: "Είμαστε με τα κομπιουτεράκια''

Χρήστου: "Είμαστε με τα κομπιουτεράκια''
Χρήστου INTIME SPORTS

Ο αμυντικός του Πανθρακικού, Γιάννης Χρήστου μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και στην εκπομπή «Το 10 το κακό» με τους Παντελή Διαμαντόπουλο και Γιάννη Φιλέρη για τη νίκη επί της Βέροιας και το στόχο της παραμονής.

Αρχικά ο 34χρονος αμυντικός είπε: "Ήταν μία ψυχοφθόρα βδομάδα για μας. Θέλαμε μόνο τη νίκη και θέλαμε ήττα του Λεβαδειακού από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ευτυχώς, βάλαμε το γκολ στο τέλος με πέναλτι του Ιγκόρ και τέλος καλό, όλα καλά για χθες".

Για το αν μελετούν όλα τα σενάρια παραμονής: "Μελετάμε όλα τα σενάρια. Τα πράγματα στην Ελλάδα αλλάζουν από τη μία μέρα στην άλλη. Είμαστε με κομπιουτεράκια. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε το τελευταίο ματς με τη Ξάνθη με σοβαρότητα. Η κάθε ομάδα που θέλει να παραμείνει στην κατηγορία πρέπει να παίρνει τα ματς στην έδρας της".

Για τα εκτός έδρας ματς τη φετινή σεζόν και τα πολλά ανεπιτυχή αποτελέσματα: "Έχουμε πάρει και αποτελέσματα εκτός έδρας, όπως ισοπαλίες. Και πέρσι κάναμε μόνο ένα διπλό στον Παναθηναϊκό. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, διεκδικήσαμε αποτελέσματα, αλλά ήμασταν και λίγο άτυχοι. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Σημασία έχει ότι ήρθε την κατάλληλη στιγμή το διπλό για να μας δώσει την ώθηση για την παραμονή".

Για τα σενάρια των ισοβαθμιών: "Τα γνωρίζαμε και πριν από το χθεσινό ματς. Τα δώσαμε όλα. Είπαμε ότι είναι δύο τελικοί. Είμαστε όλοι μια γροθιά. Πλέον, με νίκη επί της Ξάνθης παραμένουμε στην κατηγορία".

Για το τελευταίο ματς με τη Ξάνθη: "Είναι ιδιαίτερη περιοχή η Θράκη. Περιμένουν πολύ οι φίλαθλοί μας αυτό το ματς. Πρέπει να ετοιμάσουμε τακτικά το παιχνίδι όλη τη βδομάδα. Να δούμε τις αδυναμίες τις Ξάνθης και τα προτερήματα τα δικά μας. Όποιος και να ήταν ο αντίπαλος την τελευταία αγωνιστική πας μόνο τη νίκη. Δεν πρέπει να σκέφτεσαι πολλά πράγματα, παρά μόνο τη νίκη".

Για το τι πρέπει να κάνει η ομάδα για του χρόνου έτσι ώστε να μην κινδυνεύσει: "Είμαι τέσσερα χρόνια στην ομάδα και είμαι δεμένος με αυτή. Είχα συζητήσεις και με τη διοίκηση. Η ομάδα διακατέχεται από πολύ καλό κλίμα στα αποδυτήρια. Δίνουμε αγώνα για να το κρατήσουμε, οι πιο μεγάλοι, αλλά και οι ξένοι. Το πιο βασικό είναι να μη χαλάει ο κορμός της ομάδας. Δε ξέρω κατά πόσο αυτό είναι δυνατόν, χωρίς αδειοδότηση. Χρειάζεται και προσθήκη κάποιων ποιοτικών παιδιών για να μην κινδυνεύσουμε πάλι. Φέτος ήμασταν ανταγωνιστικοί, αλλά κάναμε και μεγάλες γκέλες όπως από τη Νίκη Βόλου. Είναι δύσκολο το πρωτάθλημα. Έχει πολύ καλές ομάδες. Όσες κινδυνεύουν είναι πολύ καλές ομάδες και θα γίνει μάχη μέχρι τέλους. Αυτή η βδομάδα θα είναι πιο πιεστική και από την προηγούμενη".

Για τους ημιτελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ: "Θα έχει θέαμα το Μπαρτσελόνα-Μπάγερν, ενώ το άλλο ματς, Γιουβέντους-Ρεάλ θα είναι πιο κλειστό γιατί οι ιταλικές ομάδες είναι λάτρεις της τακτικής. Ελπίζω να δούμε ωραία ματς και να τα απολαύσουμε".

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ