ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Χειρουργήθηκε επιτυχώς ο Τζάνης του Πανθρακικού

Χειρουργήθηκε επιτυχώς ο Τζάνης του Πανθρακικού
INTIME SPORTS

Πετυχημένη ήταν η εγχείριση στην οποία υποβλήθηκε στην διάρκεια της Δευτέρας ο Χρήστος Τζάνης με τον άσο του Πανθρακικού να ξεκινάει άμεσα την αποθεραπεία του.

Άκρως επιτυχημένη ήταν η εγχείριση στην οποία υποβλήθηκε στην διάρκεια της Δευτέρας ο Χρήστος Τζάνης. Ο άσος του Πανθρακικού υπέστη ρήξη χιαστού και την Δευτέρα πέρασε την πόρτα του χειρουργείου για να γίνει αποκατάσταση της ζημιάς και να αντικατασταθεί ο χιαστός.

Όλα πήγαν καλά και άμεσα ο Τζάνης θα πάρει εξιτήριο και θα ξεκινήσει την αποθεραπεία του με σκοπό να επανέλθει στην αγωνιστική δράση, με στόχο να προλάβει να αγωνιστεί πριν ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Σε χειρουργική επέμβαση αντικατάστασης πρόσθιου χιαστού στο γόνατο του αριστερού του ποδιού υποβλήθηκε με επιτυχία ο Χρήστος Τζάνης.

Η επέμβαση στο αριστερό γόνατο του Χρήστου Τζάνη ήταν προγραμματισμένη για το πρωί της Δευτέρας (19/1), σε ιατρικό κέντρο στην Αθήνα. Ολοκληρώθηκε με επιτυχία και, μετά την αντικατάσταση πρόσθιου χιαστού, σταδιακά ο 30χρονος παίκτης μας θα ξεκινήσει το πρώτο στάδιο της αποκατάστασης.

Όλη η οικογένεια του Πανθρακικού εύχεται στον Χρήστο περαστικά και να γυρίσει γρήγορα «σιδερένιος» στους αγωνιστικούς χώρους!"

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ