ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Χατζηνικολάου: "Από εδώ και πέρα πιο δύσκολη η παραμονή"

Χατζηνικολάου: "Από εδώ και πέρα πιο δύσκολη η παραμονή"
Χατζηνικολάου ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο τεχνικός του Πανθρακικού, Γιάννης Χατζηνικολάου, υποστήριξε μετά την ήττα από τον Πλατανιά πως από εδώ και πέρα η παραμονή στη Super League είναι για την ομάδα του πολύ πιο δύσκολη.

Ο Πανθρακικός υπέστη μια ακόμα ήττα στη Super League, από τον Πλατανιά αυτή τη φορά. Ο προπονητής της ομάδας της Κομοτηνής παραδέχτηκε ότι η ομάδα δύσκολα θα καταφέρει να μείνει στην κατηφορία. Μετά το 2-0 είπε: " Ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι, ελέγχαμε τον ρυθμό του Πλατανιά, δημιουργήσαμε προϋποθέσεις για να προηγηθούμε, αλλά ήμασταν άτυχοι σε 1-2 περιπτώσεις.

Το πρώτο γκολ του Πλατανιά ήταν βέβαια πολύ καλό αλλά και τυχερό, γιατί το 1-0 έγινε μετά από αποκρούσεις και ένα ξαφνικό σουτ. Από εκεί και πέρα η ψυχολογία μας αρχίζει να πέφτει, προσπαθήσαμε και στο δεύτερο ημίχρονο να αλλάξουμε κάτι, κάναμε εσωτερικές αλλαγές, αλλά μας ήρθε ένα ''κρύο'' θα έλεγα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο και εκεί τα πράγματα έγιναν πάρα πολύ δύσκολα.

Έγινε προσπάθεια από τα παιδιά και μπορώ να τους δώσω συγχαρητήρια γι' αυτό που έδωσαν. Μετά τον τραυματισμό του Ίγκορ στο ζέσταμα κάναμε εσωτερική αλλαγή για να μπορέσουμε να καλύψουμε το κενό. Μετά το 1-0 ρισκάραμε αρκετές φορές, παίξαμε ανοικτά αλλά δεν μας ερχόταν η εύκολη φάση. Πολλές φορές την ελπίδα σου την κόβει και η τύχη και διάφοροι παράγοντες. Από εδώ και πέρα η παραμονή είναι πολύ πιο δύσκολη".

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ