ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Βάσεις στην Κολωνία

Βάσεις στην Κολωνία
INTIME SPORTS

Στο προπονητικό κέντρο της Κολωνίας στην Γερμανία θα πραγματοποιηθεί, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Πανθρακικού εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις στο προπονητικό κέντρο της Κολωνίας στην Γερμανία θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Πανθρακικού εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Συγκεκριμένα την Μεγάλη Εβδομάδα μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της ομάδας της Κομοτηνής ο τεχνικός της Άκης Μάντζιος ταξίδεψε σε χώρες της Κεντρικής Ευρώπης και επισκέφθηκε προπονητικά κέντρα.

Από την μετάβασή του φαίνεται να καταλήγει στο προπονητικό κέντρο της Κολωνίας για το μοντάρισμα της ομάδας του Πανθρακικού της νέας αγωνιστικής περιόδου τον προσεχή Ιούλιο.

Σε ένα διάστημα όπου εκτός από προπονήσεις θα γίνουνε και φιλικά παιχνίδια με γερμανικές και όχι μόνο ομάδες που θα βρίσκονται στην περιοχή επίσης για προετοιμασία.

Το σίγουρο είναι ότι ο Μάντζιος εξ αρχής είχε απορρίψει το ενδεχόμενο ο Πανθρακικός όπως και πέρσι το καλοκαίρι εν όψει της πρώτης του χρονιάς στην ομάδα να πραγματοποιούσε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στην γειτονική Βουλγαρία.

Μία απόφαση που είχε να κάνει εξαιτίας της μη δυνατότητας για δυνατά φιλικά παιχνίδια. Από εκεί και πέρα σε συνδυασμό με την επιστροφή στις προπονήσεις για το Σάββατο προγραμματίστηκε φιλικό παιχνίδι στην Αλεξανδρούπολη με τον τοπικό Εθνικό.

Μάλιστα μέσα στον Μάιο αναμένεται να γίνουν άλλα δύο με τρία φιλικά μεταξύ των οποίων πιθανότατα να είναι και κόντρα στην Skoda Ξάνθη.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ