ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Τζελέπης: "Ενίσχυση και στήριξη από την κορυφαία εταιρεία στον χώρο της"

Τζελέπης: "Ενίσχυση και στήριξη από την κορυφαία εταιρεία στον χώρο της"

Ο πρόεδρος του Πανθρακικού, Δημήτρης Τζελέπης, καλωσόρισε την Stoiximan.gr ως το νέο μεγάλο χορηγό της ομάδας της Κομοτηνής και ευχήθηκε η συμφωνία αυτή να συνδυαστεί από την επίτευξη των στόχων του συλλόγου.

Το μεσημέρι της Παρασκευής έγινε γνωστό ότι η εταιρεία Stoiximan.gr θα είναι χορηγός και των Πανθρακικού, Πλατανιά και Βέροιας. Η ομάδα της Κομοτηνής έκανε γνωστή και αυτή τη συμφωνία των δυο πλευρών με επίσημη ανακοίνωση της στην οποία φιλοξενείται και δήλωση του προέδρου της ομάδας της Κομοτηνής, Δημήτρη Τζελέπη.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Ο Πανθρακικός και η εταιρεία Stoiximan.gr ανακοινώνουν την έναρξη της χορηγικής τους συνεργασίας. Η Stoiximan.gr αποτελεί από σήμερα το Μεγάλο Χορηγό της ομάδας μας και θα κοσμεί τη φανέλα του Πανθρακικού την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Ο Διευθυντής Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας της Stoiximan, ΠάνοςΚωνσταντόπουλος, σημείωσε για τηνέναρξη συνεργασίας με τον Πανθρακικό:

«Είμαστειδιαίτερα χαρούμενοι για την σύναψη της συμφωνίας με τ​ην ΠΑΕ Πανθρακικός​. Για την Stoiximanέχει μεγάλη σημασία η έμπρακτη στήριξητου ελληνικού αθλητισμού και τουελληνικού ποδοσφαίρου. Έχει ακόμημεγαλύτερη σημασία όμως και η ενίσχυσητης ελληνικής περιφέρειας και τωνομάδων της που αποτελούν τον αιμοδότητου ελληνικού αθλητισμού. Η χορηγία μαςστ​ον Πανθρακικό,​ που αποτελεί​ κόσμημα για τη τη Θράκη, καταδεικνύει και την πρόθεση μας νααναλάβουμε ή να ενισχύσουμε περαιτέρωκοινωνικές δράσεις μας στις περιοχέςαυτές στο πλαίσιο του προγράμματοςεταιρικής κοινωνικής ευθύνης τηςεταιρείας».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πανθρακικός, Δημήτρης Τζελέπης, δήλωσε σχετικά με την έναρξη της συνεργασίας με τη Stoiximan:

«Επισημοποιούμε τη συνεργασία μας με την εταιρία Stoiximan, που θα είναι ο νέος Μεγάλος Χορηγός της ομάδας μας. Για τον Πανθρακικό είναι ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός της ενίσχυσης και στήριξης από μια εταιρία που είναι κορυφαία στο χώρο στον οποίο δραστηριοποιείται.

Ευχόμαστε η συνεργασία μας αυτή να συνδυαστεί από την επίτευξη των αγωνιστικών στόχων της ομάδας τη φετινή αγωνιστική περίοδο και τα επόμενα έτη».

Η Stoiximan, η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία διαδικτυακού στοιχήματος, στηρίζει χορηγικά, εδώ και δύο χρόνια, εθνικές ομάδες, κορυφαίους συλλόγους καθώς και αθλητές από όλο το φάσμα του ελληνικού αθλητισμού".

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ