ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Τζάνης: "Ήξερα για τον χιαστό"

Τζάνης: "Ήξερα για τον χιαστό"
Τζάνης INTIME SPORTS

Σοκ στον Πανθρακικό με τον Χρήστο Τζάνη ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστών και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν. Τι δήλωσε ο παίκτης στο Sport24.gr.

Στο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής ανάμεσα σε Πανθρακικό και Βέροια ( ήττα με 2-0 για τους "κροκόδειλους") ο Χρήστος Τζάνης πάτησε άτσαλα και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο στο ημίχρονο του αγώνα.

Από τότε ο έμπειρος επιθετικός έκανε συντηρητικό πρόγραμμα με σκοπό να δει αν θα καταφέρει να ξεπεράσει το πρόβλημα του. Μάλιστα στο φιλικό ματς εναντίον της Γαλατάσαράι πήρε χρόνο συμμετοχής, αλλά και πάλι δεν μπόρεσε να ανεβάσει στροφές.

Όπως έγινε γνωστό, ο Χρήστος Τζάνης υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν σε μία κρίσιμη περίοδο για τον Πανθρακικό, που δίνει σκληρή μάχη για την παραμονή.

Πρέπει να σημειώσουμε πως ο παίκτης εξάντλησε όλα τα περιθώρια μήπως και τη... σκαπουλάρει με θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα, έτσι ώστε να βοηθήσει τους "κροκόδειλους", αλλά τελικά η ζημιά έγινε και θα τον δούμε από τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Το Sport24.gr επικοινώνησε με τον 30άχρονο άσο έτσι ώστε να μάθει τι ακριβώς συνέβη με τον τραυματισμό του.

Σας είδαμε να παίζετε στο φιλικό με την Γαλατά και μας έκανε εντύπωση. Γνωρίζατε για τη σοβαρότητα του τραυματισμού;

"Δοκίμασα κανένα 20λεπτο. Υπήρχε από πριν η ζημιά. Φάνηκε στην πρώτη εξέταση. Επειδή είχα καλό μυικό σύστημα είπαμε μήπως κρατήσει και το πάμε συντηρητικά. Αυτή ήταν η άποψη όλων. Επειδή ούτως ή άλλως η χρονιά ήταν χαμένη δεν υπήρχε δυνατότητα να επιστρέψω σε αυτό το μήνα παρότι το προσπάθησα", μας είπε αρχικά ο Τζάνης.

Το ξέρατε δηλαδή για τον χιαστό έτσι δεν είναι;

"Είχε διαγνωστεί, απλά δεν ήταν 100% κομμένος ο χιαστός, οπότε κοιτάξαμε μήπως το γλιτώναμε συντηρητικά".

Εμείς να ευχηθούμε περαστικά στον Έλληνα άσο και γρήγορα να επιστρέψει εκεί που ανήκει. Στους αγωνιστικούς χώρους.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ