ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Τσέκαρε και φέρνει μέσο

Τσέκαρε και φέρνει μέσο
Παντελίδης

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η απόκτηση του μέσου στον Πανθρακικό που επιθυμούσε ο Σάββας Παντελίδης μετά και τον τραυματισμό του Ηλία Μιχαλόπουλου.

Ο Σάββας Παντελίδης κατέληξε στον μέσο που επιθυμούσε να αποκτηθεί για την ολοκλήρωση του ρόστερ του Πανθρακικού και της κάλυψης του κενού του τραυματία Ηλία Μιχαλόπουλου.

Αυτό που απομένει είναι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής να έρθει το συντομότερο στην Κομοτηνή ώστε να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και ακολούθως να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Ο τεχνικός του Πανθρακικού εν τω μεταξύ θα έχει την ευκαιρία αύριο το απόγευμα (17:30) να δει τους ποδοσφαιριστές του στο φιλικό παιχνίδι στην Δράμα με την Δόξα.

Μοναδικός απών για τον Παντελίδη θα είναι ο Λαδάκης που δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τις ενοχλήσεις του σε αντίθεση με τους Μελίσση και Χρήστου που έχουνε επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς.

Όσο για την κατάσταση του Δημοτικού Γηπέδου Κομοτηνής είναι πλήρη ετοιμότητα για να φιλοξενήσει το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League με τον Παναθηναϊκό (15/09, 17:15).

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ