ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Τρέχει να προλάβει ο Παπαδόπουλος

Τρέχει να προλάβει ο Παπαδόπουλος
Δημήτρης Παπαδόπουλος INTIME SPORTS

Για μία ακόμη ημέρα ο Δημήτρης Παπαδόπουλος δεν συμμετείχε στο πρόγραμμα προπόνησης του Πανθρακικού χωρίς ωστόσο να το βάζει κάτω για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Άρη.

Τον δικό του αγώνα δρόμου συνεχίζει να δίνει ο Δημήτρης Παπαδόπουλος για να προλάβει το παιχνίδι του Σαββάτου του Πανθρακικού με τον Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Ο έμπειρος επιθετικός της ομάδας της Κομοτηνής ακολούθησε για μία ακόμη ημέρα ατομικό πρόγραμμα προπόνησης με σκοπό να είναι έτοιμος για το παιχνίδι του Σαββάτου.

Το αν θα το πετύχει ή όχι τελικά ο Παπαδόπουλος είναι κάτι που θα φανεί μέσα στο επόμενο τριήμερο αν και όλα δείχνουν ότι πολύ δύσκολα θα προλάβει να πάρει μέρος σε προπόνηση με τους υπόλοιπους συμπαίχτες του.

Εν τω μεταξύ μετά τις ανάσες ξεκούρασης, που απαιτούνται για τους τελευταίους αγώνες του πρωταθλήματος της Super League, οι ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού επέστρεψαν στις προπονήσεις.

Ουσιαστικά το συγκρότημα του Παύλου Δερμιτζάκη μπήκε από σήμερα το πρωί στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης" θέλοντας να πάρει το θετικό αποτέλεσμα.

Στις προπονήσεις εκτός του Παπαδόπουλου δεν συμμετέχουνε οι Αντώνης Λαδάκης (παραμένει το πρόβλημα στον ώμο του) και Βαγγέλης Κοντογουλίδης (που πρόκειται να μπει τις επόμενες μέρες στο χειρουργείο).

Για τον αγώνα με τον Άρη δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο τιμωρημένος Ντιόγκο, που είχε συμπληρώσει 4 κίτρινες κάρτες και το Σάββατο θα εκτίσει την μία αγωνιστική της τιμωρίας του.

Η σημερινή προπόνηση του Πανθρακικού εν τω μεταξύ περιλάμβανε και μια έκπληξη για το ποδοσφαιρικό τμήμα καθώς την παρακολούθησαν οι νικητές του team experience day που διοργανώνει ο όμιλος Forthnet.

Οι τυχεροί συνομίλησαν και φωτογραφήθηκαν με τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας της Κομοτηνής ενώ παρακολούθησαν μεγάλο μέρος της προπόνησης. Κάτι ανάλογο είχε συμβεί στις αρχές Ιανουαρίου.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ