ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Τράβηγμα στον δικέφαλο ο Ηλιάδης

Τράβηγμα στον δικέφαλο ο Ηλιάδης
INTIME SPORTS

Έμφαση στην τακτική έδωσε στην προπόνηση της Πέμπτης ο Ρόκα ο οποίος δεν θα έχει στην διάθεση του για το ματς του Σαββάτου με τον Παναιτωλικό τον Ηλιάδη.

Χωρίς τον Στέλιο Ηλιάδη θα υποδεχτεί τον Παναιτωλικό το Σάββατο το μεσημέρι ο Πανθρακικός με τους παίκτες της ομάδας της Κομοτηνής να γνωρίζουν ότι αν πάρουν το τρίποντο θα έχουν κάνει ένα βήμα παραπάνω σε ότι έχει να κάνει με την παραμονή.

Ο τεχνικός της ομάδας της Κομοτηνής έδωσε την έμφαση στην προπόνηση της Πέμπτης στην τακτική και στα τελειώματα των φάσεων. Με το σχετικό δελτίο Τύπου να αναφέρει:

"Με πρωινή προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας συνεχίστηκε την Πέμπτη η προετοιμασία του Πανθρακικού για το κρίσιμο παιχνίδι με αντίπαλο τον Παναιτωλικό, στο περιθώριο της 25ης αγωνιστικής της Super League ΟΠΑΠ.

Η προπόνηση ξεκίνησε με το συνηθισμένο ζέσταμα κι ασκήσεις φυσικής κατάστασης υπό την επίβλεψη του γυμναστή της ομάδας, Σάκη Παντελίδη, ενώ στη συνέχεια ο Μάνουελ Ρόκα και οι συνεργάτες του επικεντρώθηκαν σε ασκήσεις τακτικής και ασκήσειςμε τελειώματα φάσεων.

Το αρνητικό για την τεχνική ηγεσία, ενόψειαγώνα με την ομάδα του Αγρινίου, είναι ότι προέκυψε ένα πρόβλημα τραυματισμού που αφορά τον Στέλιο Ηλιάδη, ο οποίος υπέστη τράβηγμα στο δικέφαλο κι έτσι δεν προπονήθηκε σήμερα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα μας θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της για την αναμέτρηση του Σαββάτου (21.02.2015) το πρωί της Παρασκευής κι έπειτα οι ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού και το τεχνικό επιτελείο θα αποσυρθούν στο ξενοδοχείο, όπου και θα διανυκτερεύσουν".

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ