ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Θλάση α' βαθμού ο Μπαϊκαρά

Θλάση α' βαθμού ο Μπαϊκαρά
INTIME SPORTS

Ο τραυματισμός του Ντενίζ Μπαϊκαρά στον προσαγωγό του το βράδυ της Δευτέρας στο παιχνίδι του Πανθρακικού με την ΑΕΛ Καλλονής στην Λέσβο ισοδυναμούσε με θλάση Α' βαθμού.

Θλάση Α' βαθμού στο προσαγωγό του ήταν η κληρονομιά του Ντενίζ Μπαϊκαρά από το παιχνίδι του Πανθρακικού το βράδυ της Δευτέρας κόντρα στην ΑΕΛ Καλλονής στην Λέσβο.

Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση ο Τούρκος μέσος της ομάδας της Κομοτηνής θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τις επόμενες 7-10 μέρες ακολουθώντας πρόγραμμα θεραπείας.

Ο Μπαϊκαρά πάντως στάθηκε τυχερός στην ατυχία του καθώς όλα δείχνουν πως θα προλάβει το επόμενο παιχνίδι του Πανθρακικού με τον Πλατανιά στην Κομοτηνή μετά την αναβολή της αγωνιστικής.

Κάτι ανάλογο φαίνεται να ισχύει και με τον τραυματισμό του Ντάνι Φερνάντες που ήταν αμφίβολος εφόσον διεξαγόταν την προσεχή Κυριακή. Πλέον όμως έχει δύο ακόμη εβδομάδες στην διάθεσή του.

Το διάστημα πάντως που μεσολαβεί μέχρι το παιχνίδι με τον Πλατανιά θα αποτελέσει ευκαιρία για την ομάδα του Πανθρακικού να ανασυνταχθεί και να δώσει τη δυνατότητα στον Ρομέου να καλύψει ακόμη περισσότερο από το χαμένο του έδαφος.

Ο Βραζιλιάνος μέσος που έχει επιστρέψει από την περασμένη εβδομάδα στην Ελλάδα είναι προγραμματισμένο να επιστρέψει στα τέλη του Οκτωβρίου.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ