ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Θέλει Βραζιλία ο Ρομέου

Θέλει Βραζιλία ο Ρομέου
INTIME SPORTS

Μετά από έξι χρόνια στην Ελλάδα, ο 30χρονος Βραζιλιάνος μέσος του Πανθρακικού, Ρομέου, σχεδιάζει να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Με το συμβόλαιό του να λήγει αυτό το μήνα και τον Πανθρακικό να επιθυμεί την ανανέωση της συνεργασίας τους, ο 30χρονος Βραζιλιάνος μέσος, ωστόσο, έχει άλλα σχέδια.

Επιστρέφοντας στη Βραζιλία μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων με τον Πανθρακικό στη Super League, μίλησε στον Τύπο της χώρας του και ξεκαθάρισε ότι επιθυμεί να επιστρέψει μόνιμα σ' αυτή.

"Όταν έχασα τη θέση μου στη Φλουμινένσε, αποφάσισα να ρισκάρω και να δοκιμάσω μία νέα εμπειρία. Η πρόταση από την Ελλάδα ήταν εξαιρετική, οικονομικά. Η αρχική μου σκέψη ήταν να παίξω τέσσερα χρόνια και να γυρίσω. Τελικά πέρασαν έξι, Επέστρεψα μετά τον τραυματισμό τον Ιανουάριο και τώρα το συμβόλαιό μου έληξε. Είμαι 30 ετών. Ο Πανθρακικός έχει προτεραιότητα την ανανέωση του συμβολαίου μου. Εάν είναι να επιστρέψω τώρα, θα μπορέσω (λόγω διακοπής) να ενταχθώ από την αρχή στον προγραμματισμό...", υποστήριξε ο, από το 2009 κάτοικος Ελλάδας, Ρομέου.

Στην Ελλάδα, ο Ρομέου Περέιρα ντος Σάντος ήρθε αρχικά για λογαριασμό της ΑΕΛ και στη συνέχεια φόρεσε τη φανέλα των Λεβαδειακού και Πανθρακικού.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ