ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Θέλει νίκη στη Λεωφόρο ο Ρόκα

Θέλει νίκη στη Λεωφόρο ο Ρόκα
Ρόκα INTIME SPORTS

Ο προπονητής του Πανθρακικού, Εμάνουελ Ρόκα, δεν βάζει χαμηλά τον πήχη και θέλει να δει τους παίκτες του να παίζουν για τη νίκη στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό.

Νίκη και μόνο νίκη ζητάει από τους παίκτες του ο Εμάνουελ Ρόκα ενόψει Παναθηναϊκού. Ο προπονητής του Πανθρακικού, τόνισε στη NOVA πως δεν μπορεί ποτέ να πηγαίνεις για την ισοπαλία και ο ίδιος θέλει πάντα να βλέπει τους παίκτες του να παίζουν για το τρίποντο, όπως την Κυριακή στη Λεωφόρο.

Ο Ισπανός προπονητής, σχολίασε:

"Όλα τα παιχνίδια είναι πολύ δύσκολα, ειδικά όταν πας να αντιμετωπίσεις μια από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Είχαμε μια εβδομάδα πολύ φορτωμένη κι έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας. Θέλουμε να μεταφέρουμε στους παίκτες μας να έχουν αυτοπεποίθηση πως μπορούν να νικήσουν οποιονδήποτε αντίπαλο, όπως δείξαμε στα τελευταία παιχνίδια.

Στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός είναι πολύ επικίνδυνος. Στην Τρίπολη δεν έπαιξαν τόσο επιθετικά, αλλά στην έδρα τους πιέζουν πολύ και είναι επικίνδυνοι. Θα δούμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους. Έχουν καλούς παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά σε ένα λεπτό. Πάντως ποτέ δεν πάω σε ένα ματς για την ισοπαλία. Πάμε για τη νίκη, δεν μπορείς να πας σε ένα ματς για την ισοπαλία".

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ